Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 20 Mayıs 2024 #1 Selam, sakalım yok ancak bıyıklarımi ve genital bolgedeki killari sinekkaydi kesmek icin Max 850 TL makine ariyorum. Şimdiden teşekkürler.
Selam, sakalım yok ancak bıyıklarımi ve genital bolgedeki killari sinekkaydi kesmek icin Max 850 TL makine ariyorum. Şimdiden teşekkürler.
itenberg Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 / Ryzen7 7840HS / RTX 4060 Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #2 Yavuz_sama dedi: Selam, sakalım yok ancak bıyıklarımi ve genital bolgedeki killari sinekkaydi kesmek icin Max 850 TL makine ariyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam genitali makineyle sinekkaydı alamazsın kıstırır en kalitelisi olsa bile. Jilet gibi olamaz hiçbiri.
Yavuz_sama dedi: Selam, sakalım yok ancak bıyıklarımi ve genital bolgedeki killari sinekkaydi kesmek icin Max 850 TL makine ariyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam genitali makineyle sinekkaydı alamazsın kıstırır en kalitelisi olsa bile. Jilet gibi olamaz hiçbiri.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 21 Mayıs 2024 #3 itenberg dedi: Hocam genitali makineyle sinekkaydı alamazsın kıstırır en kalitelisi olsa bile. Jilet gibi olamaz hiçbiri. Genişletmek için tıkla... hocam fark etmez bu fiyat araliginda guzel bi makine onerir misiniz?
itenberg dedi: Hocam genitali makineyle sinekkaydı alamazsın kıstırır en kalitelisi olsa bile. Jilet gibi olamaz hiçbiri. Genişletmek için tıkla... hocam fark etmez bu fiyat araliginda guzel bi makine onerir misiniz?
adagezer Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 304 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #4 Philips bodygroom.
xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 362 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 21 Mayıs 2024 #5 Gilette Fusion. 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Jilet kadar olmasa da baya derinden alıyor.
Gilette Fusion. 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Jilet kadar olmasa da baya derinden alıyor.