Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı kaç nete ulaştırır?

Ömer Yomra

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB 32 GB RAM
Arkadaşlar selam bıyıklı matematik kanalı 10 günde temel atma kampını duymuşsunuzdur. Ben kitabı bugün alıp çözmeye başladım. Matematikte 4 işlem harici hiç bilgim yok. Kitapta yeni nesil sorular ve temel konular anlatılıyor. Size sorum şu: Bu kitabı düzgünce bitiren birisi TYT matematikte kaç nete ulaşabilir? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam bana kalırsa bu iş sadece o kitabı bitirip video izlemekle sınırlandırılmamalı. Konuyu o kitaptan bitirdikten sonra test kitaplarından pratik yaparsan full bile çekersin. YKS illeti tamamen oturup ders çalışmakta bitiyor. Temel olsun veya olmasın, tek yapman gereken oturup çalışıp sabırlı olman. Emeğinin karşılığını her türlü alırsın.

@Ömer Yomra kampı bitirenler ortalama 10-15 yaptığını söylemişti. Birisi benim yurt arkadaşım, 2 tane de YouTube ortalaması.

Hakkını verirseniz 15'e kadar yolunuz var.
Çok teşekkür ederim, yurt arkadaşın bu kitap dışında ekstra bir kitap ile ilerlemiş mi acaba bilgin var mı ?

10 nete çıkarır ama o kampı bitirdikten hemen sonra TYT matematik kampına da başlaman gerekiyor çünkü o kitabın amacı sende sadece TYT matematik öncesi güzel bir temel atmak.

10 nete çıkarır ama o kampı bitirdikten hemen sonra TYT matematik kampına da başlaman gerekiyor çünkü o kitabın amacı sende sadece TYT matematik öncesi güzel bir temel atmak.
Yani ben temel atma kitabı olduğu için 2-3 net yaptırır sanıyodum 10 net çok iyi devam kampıda 55 günde tyt mat sanırım ondada güzel bir ilerleme kaydedersem 15 netleri zorluyor olacağım çok teşekkür ediyorum

TYT'de zaten 10 soru falan genelde kolay-orta geldiği için 10 nete çıkarır diye tahmin ediyorum çıkarmasa bile ondan sonra 55 günde TYT matı yaptığında her türlü yüksek netlere ulaşırsın.

Bir de şunu söyleyeyim TYT matematik aşırı sabır isteyen bir ders yani eğer yapamadığın çok fazla soru çıksa bile moralini bozmamalısın çünkü TYT matematik çok emek ister.

Son düzenleme:
Bende bu kitabı almayı düşünüyorum basit eşitsizlik mutlak değer uslu köklü carpanlara ayırma o kadar iyi değilim ve sırf bunları geliştirmek için temelden almayı düşünüyorum hem kitap icinde yeni nesil sorular vs olmasi dikkatimi cekti ki yeni nesil icinde temel atmış oluruz diye düşünüyorum acaba kital kaç günde biter hoca ortalama 4 saat çalışanlar için 10 gunde biter diyor doğru mu bu? Kullananlar soyleyebilir mi?

Bazen 4 saatten fazla çalıştığım oldu ama 11 günde bitti 1 gün ara vermiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen 4 saatten fazla çalıştığım oldu ama 11 günde bitti 1 gün ara vermiştim.

Kac sayfa kitap acaba uzun ise almayıp daha orta seviye yayınlara geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…