Hocam dediğiniz gibi olabilir ama süre azalıyor temel kısmınıda 20 gün 30 gün harcarsa yetiştiremeyebilir benim fikrimce çok uzatmamalı ekstra kaynak çözsede en fazla 15 günde bitirmeli zaten 55 günde kampındada aynı şeyleri kabaca tekrar anlatıyor.
Bilmiyorum hocam vallahi herkes istediği gibi çalışsın benim hedefim çok yüksek değil eşit ağırlıkta ilk 300k sıralama hedeflediğim için 1 ay gibi bir sürede bitirdim hedefi yüksek olan hızlı bitirsin.
Gördüm 10 günde temell kampı gayet güzel ama 55 gündeye başlamanızı tavsiye etmem ben pişman oldum onun yerine mert hocadan devam edin 55 günde kampı güzel değil.
Gördüm 10 günde temell kampı gayet güzel ama 55 gündeye başlamanızı tavsiye etmem ben pişman oldum onun yerine mert hocadan devam edin 55 günde kampı güzel değil.
AYT'yi Eyüp hocadan bitirdim ben bu kadar iyi bir hoca görmedim AYT'yi kesinlikle Eyüp hocadan dinleyin ki mert hocadan başlamıştım ben AYT'ye. TYT kısmında Eyüp hocayı pek önermem temel seviyeyseniz çünkü çok hızlı geçiyor onun yerine mert hcoa daha iyi olabilir TYT de.