Bıyıklı matematik temel atma kampı daha verimli nasıl kullanılır?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Ben bıyıklı Matematik'in 10 günde temel atma kampına katıldım. Kampın yapısı biraz yoğun: Hocan Anlatsın+ “sıra sende” + “teste temel at” şeklinde ilerliyor ve toplamda günde 6-7 saat sürüyor Hatta daha fazlada. Hocan Anlatsın genellikle 2 saat civarı, sonrasında test ve pekiştirme derken insan gerçekten yoruluyor ve derse odaklanmak zorlaşıyor.

Benim düşündüğüm yöntem:

Kampta sadece hocanın videolarını izlemek (2 saat civarı).

Sonra öğrendiğim konuları 345 start TYT matematik soru bankasında pekiştirmek.

“Sıra sende” ve “teste temel at” kısımlarını atlamak. Böylece toplamda günde 3-4 saat çalışmış olurum ve kalan zamanı diğer derslere ayırabilirim.

Örnek: Hoca denklem konusunu anlatıyor, ben hemen 345 Start'ta denklem sorularını çözerek konuyu pekiştiriyorum. Bu yöntemi tüm konular için uygulamayı planlıyorum.

Sorum: Sizce bu plan mantıklı mı? Kampın tüm bölümlerini yapmak yerine sadece videolar + soru bankası ile çalışmak verim kaybına yol açar mı yoksa zamanımı daha verimli kullanmış olur muyum?

Son düzenleme:

Yani hani gerçekten sıfırsan adam gibi götür kampı.

Yani hani gerçekten sıfırsan adam gibi götür kampı.

Hocam o kadar da sıfır değilim çünkü, geçen sene 9. güne kadar gelmiştim. Şimdi soruları kolay şekilde çözebiliyorum veya hoca anlattığında hemen anlayıp kendim soruları çözüyorum lakin acayip şekilde zaman alıyor o yüzden böyle yapmak istiyorum mantıklı mıdır sizce?

Dene.Yanlışım çıkarsa 345'te,kampa geri dön.Ama bende mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…