Bıyıklı Matematik vs Eyüp B

eminallen

Kilopat
TYT matematik için bıyıklı Matematik'in TYT kampından ilerliyorum fakat bıyıklı bölünebilme kuralları gibi bazı konuları uzun çektiği için Eyüp B'den devam etmek istiyorum ayrıca Eyüp B'nin de güzel ufuk açan konuyu kavratan bir hoca olduğunu duydum o yüzden kararsız kaldım. Eyüp B'den mi devam etsem yoksa bazı konuları mı ondan baksam ya da şu anlık bıyıklıyla gidip sonradan eksiklikler için Eyüp B'den mi konuları çalışsam bilemedim. Bu konu da tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Konu eksiğim olmamasına rağmen Eyüp hocanın eklediği soruları ve yorumlarını görmek için bastan izlemiştim AYT matematiği.

Anladim hocam peki su anlik biyikliyla devam edip ileride denemelerde takilsigim konulari Eyüp bden halletsem zaman mi kaybetmis olurum direkt Eyüp bden mi ilerlemek mantıklı.

Anladim hocam peki su anlik biyikliyla devam edip ileride denemelerde takilsigim konulari Eyüp bden halletsem zaman mi kaybetmis olurum direkt Eyüp bden mi ilerlemek mantıklı.
Biraz da kişisel bir şey bu ama ben Eyüp b den izlerdim. Sürekli video izlemek fazla vakit kaybı. Takıldığında bi soru bankasindan temizlersin konuyu.

Biraz da kişisel bir şey bu ama ben Eyüp bden izlerdim. Sürekli video izlemek fazla vakit kaybı. Takıldığında bir soru bankasindan temizlersin konuyu.

O zaman sizce asagıdaki hangi playlistlerden gitmeliyim bir fikriniz var mıdır? Son ikisi benzer playlister herhalde yine de siz daha tecrübelisiniz.

En son link en kapsamlısı ve iyi bana göre.

3D kitabıyla yaptığı seri cok kaliteli sorular içeriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…