JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Herkese merhaba, proje ödevi olarak biyoloji dergisi yapacağım. Konum kalıtım olacak. Mendel ilkelerini yazdım. Başka ne yazacağım bilmiyorum.
Herkese merhaba, proje ödevi olarak biyoloji dergisi yapacağım. Konum kalıtım olacak. Mendel ilkelerini yazdım. Başka ne yazacağım bilmiyorum.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2023 #2 Soyağaç , gamet bulma , nasıl aile genotipinizi bulursunuz , akraba evliliği zararları vb.
JANITHON Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 utkuymus dedi: Soyağaç, gamet bulma, nasıl aile genotipinizi bulursunuz, akraba evliliği zararları vb. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Aklıma gelmemişti.
utkuymus dedi: Soyağaç, gamet bulma, nasıl aile genotipinizi bulursunuz, akraba evliliği zararları vb. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Aklıma gelmemişti.