10.sınıfa kadar sadece tyt gördüğün için rezalet demen doğru olmaz.11-12.sınıflarda görülen konular daha kolay ve ezbere dayalı her türlü yaparsın.9-10.sınıflarda fizikten nefret ediyordum ve sınavlarım ort 50 flndı(fen lisesi).Ayt ile birlikte fiziğe aşık oldum ve 2021 ayt de 12 netim vardı.
Biyoloji şiir değildir ezberlemek yerine temelini anlayın.
Konular hep yaşamımızdan ve bizden parçalar, kavramları araştırırsanız temelini daha iyi anlayacaksınız.
Çok detaylı bir ders olduğu için fazla detaya girmeyiniz.
10.sınıfa kadar sadece tyt gördüğün için rezalet demen doğru olmaz.11-12.sınıflarda görülen konular daha kolay ve ezbere dayalı her türlü yaparsın.9-10.sınıflarda fizikten nefret ediyordum ve sınavlarım ort 50 flndı(fen lisesi).Ayt ile birlikte fiziğe aşık oldum ve 2021 ayt de 12 netim vardı.
Fizik daha çok formülsel ve yoruma dayalıdır.
Kimyada da ezberlenecekler vardır formüller de vardır.
Bu dersleriniz zaten iyiymiş siz biyolojiye bakın bu dersleri yaptıysanız onu zaten yaparsınız.
Zor ve kolaylık tamamen algısal ve kişiye göre değişen bir şey,fiziği sevdim ve gerisi geldi kendiliğinden.Kimyam da fena değil ama fiziği örnek olsun diye söyledim sadece.
Katılıyorum bir dersi sevebildikten sonra gerisi geliyor. Biyolojiyi hiçbir şekilde sevemedim çalışırken de sıkıntıdan patlıyorum adeta. Boğuluyormuşum gibi geliyor.