Biyoloji ile ilgili meslekler

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biyoloji ile ilgili bir bölüm okuyan var mı? Biyolojiye aşırı ilgim ve yeteneğim var. Bu nedenle hangi bölümleri seçmeliyim, hangi bölümler ne iş yapar ve iş olanaklarını araştırmaktayım. Tavsiyeleriniz neler?

Ne seçmemen gerektiğini söyleyeyim: tıp. Ben biyoloji seviyorum diye gelenlerin çoğu pişman oluyormuş, o bizim bildiğimiz biyolojiye benzemez diyorlar yani :D

Moleküler biyoloji ve genetik diye bir bölüm var, onu araştırabilirsin.

Genetik mühendisliği.
Hocam ülkede rezalet bir duruma bu bölüm. Aslında çok önemli bir bölüm ancak gereken değeri ve iş olanağını görmüyor.
Ne seçmemen gerektiğini söyleyeyim: tıp. Ben biyoloji seviyorum diye gelenlerin çoğu pişman oluyormuş, o bizim bildiğimiz biyolojiye benzemez diyorlar yani :D

Moleküler biyoloji ve genetik diye bir bölüm var, onu araştırabilirsin.
Sağlık ve tıp alanına çok fazla ilgim var hocam. Özellikle insan fizyolojisine :D.

Hocam ülkede rezalet bir duruma bu bölüm. Aslında çok önemli bir bölüm ancak gereken değeri ve iş olanağını görmüyor.

Sağlık ve tıp alanına çok fazla ilgim var hocam. Özellikle insan fizyolojisine :D.

Hocam, böyle bir alan zaten yurt dışında okunur ya da burada okuyup yurt dışına gidilecek. Haklısınız, sadece genetik mühendisliği değil, pek çok alan rezalet durumda.

Hocam, böyle bir alan zaten yurt dışında okunur ya da burada okuyup yurt dışına gidilecek. Haklısınız, sadece genetik mühendisliği değil, pek çok alan rezalet durumda.
Çok üzücü bir durum maalesef, böyle önemli konularda ülkece geri kalmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı