Biyoloji nasıl çalışılmalı?

403377

Hectopat
Merhaba, sayısalcı olduğum için bkf ve matematik derslerini yapmam lazım. 3D yayınları TYT denemesinde biyolojiyi berbat yapıyorum fakat diğerleri çok iyi. Biyoloji'ye nasıl verimli çalışabilirim?

Eksiklerini kesinlikle kapatmalısın YouTube'daki hocaları dinleyip özet çıkarıp tekrarlarsan senin için daha iyi olacağını düşünüyorum hepsini yaptıktan sonra üstüne test çözersen daha iyi olur ve TYT denemesinde yanlış yaptığın soruları hocalara sor yanlışını tekrar yapma neyde yanlışın var bak ona göre çalış.

Eksiklerini kesinlikle kapatmalısın YouTube'daki hocaları dinleyip özet çıkarıp tekrarlarsan senin için daha iyi olacağını düşünüyorum hepsini yaptıktan sonra üstüne test çözersen daha iyi olur ve TYT denemesinde yanlış yaptığın soruları hocalara sor yanlışını tekrar yapma neyde yanlışın var bak ona göre çalış.

Teşekkür ederim.

Sınava 1 ay kalana dek konu anlatımı çalışıp soru çözün. TYT ve AYT Biyoloji derslerini birlikte çalışın. Palme yeterli olur.

Son 1 ay kala da sadece ve sadece deneme çözün, yanlış yaptığınız soruların konularını kazanım şeklinde tekrar edin.

Ben böyle yaptım ve tertemiz çalıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı