Biz kız samimi davrandığında erkekler neden hemen ilişki düşünür?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Bir kızla konuşuyordum. Kız beni arkadaş olarak görüyordu büyük ihtimalle ama ben biraz samimi konuştum. O da samimi konuştu. Sonra ben ertesi sabah günaydın bal gibi bir mesaj attım. Ondan sonra kızla aramız bozuldu. Bahanem hazır o ayrı konu ama biraz internette araştırdığım da ise benim gibi düşünüp aynı hataya düşen çok erkek olduğunu gördüm. Sizce bunun sebebi nedir? Erkekler hemen ilişki düşünüyor neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde ilk ilişkiyi kızlar düşünür bu şekil erkekler kişisel algılama genelde muhtaç olduğu için veya kendini muhtaç duruma soktuğu için kızı hemen ilişkiye sokmaya çalışıyorlar sonra da kız soğuyor.

Kendi görüşüme göre; erkekler, çekici veya güzel bulmadıkları bir kızla arkadaş olma gereği duymazlar. Yani, sen bir kızla samimi şekilde arkadaş olmayı kabul ediyorsan zaten onu çekici, güzel veya hem çekici hem de güzel buluyorsundur. Şahsen ben böyleyim.

Hocam yanlış anlamadıysam bunun tam tersi olması gerekmiyor mu? Şahsen güzel kızla sevgili olup orta halli biri ile arkadaş olmayı tercih ederdim ama yanlış anlamışta olabilirim.

Şu da var kızla zaten arkadaş olmayı düşünmüyordum konusunu da açmıştım önceden kızı güzel, tatlı buluyorum ama beni kendisine çeken kişiliğiydi ama TikTok hesabını gördüm falan soğudum açıkçası çok ortamcıymış.

Son düzenleme:
Hocam genelde kizlar birden fazla kişiye samimi, flörtleserek yaklasir erkeklerde onu hoslanti sanip kiza ilgi verir. Sonra kiz reddeder hem ilgi almis olur hem de egosunu tatmin eder. Senin kizin şu an ya hoslandigi veya önceliği olan baska birisi var sen artik ceptesin ya da az önce dediğim tarzda bir kisilige sahip ve herkese ayni davraniyor olabilir.

Böyle olabilir ama cepte değilim beni cepte sanan kızlarla konuştuğumda zaten belli ediyordu en basit soruda bile saçma sapan şeyler söylüyorlardı yüz yüze gördüğüm birisi olduğu için zaten görünce tavrından anlarım diye düşünüyorum gerçekten rahatsız mi oldu yoksa umurunda değil mi diye.

Son düzenleme:
Ailesinden düzgün bir şekilde ilgi görmeyen erkeklerde 1 numaralı sorun. Kendin her zaman karşıdakinden daha önemli, sen 1 adım attın diğeri adım atmıyorsa umurunda olmasın karşı taraf. (Adımdan kasıt, umursadığını belli etmek bile olabilir.)

Erkekler ilişkiye aç bir varlıktır. Bir ümit tuttuğunda devam ettirip bağ kurmak isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…