Bizdehesaplı.com güvenilir mi?

DjPlak

Kilopat
Daha fazla  
Bizdehesaplı.com üzerinden bu akşam ekran kartı ve anakart siparişi vereceğiz güvenilir mi? Fiyatları diğer sitelere nazaran gayet iyi. Paramızı tehlikeye atmış olmayız değil mi?
Fikirlerinizi bildiklerinizi öğrenmek istiyorum. Çünkü 2000TL civarı bir alışveriş yapacağız. 1 ay beklemek istemem ama 1 hafta gayet normal bu corona şartlarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizdehesaplı'nın N11 hesabı üzerinden işlemci aldım birkaç hafta. Sorulara hızlı dönüş yapıyorlar. Hatta kargo ile fatura göndermeyi unutmuşlar. Mesaj attım ve 1 hafta sonra e-fatura olarak mail attılar. Bir daha denk gelirsem alışveriş yaparım şahsen.

@Uchiha Shisui Okuduğum bir konuda aracı siteleri kullanarak almanın iade gibi süreçleri daha sancılı hale getirdiğine dair bir bilgi vardı. Konuyu bulamadım ama siz yine de temkinli olun.

Yakın zaman içerisinde FSP ve Bizdehesaplı odaklı bir konu açacağım. Burada paylaşmak istemedim. Teşekkür ve bilgilendirme amaçlı olacak.

@Uchiha Shisui okuduğum bir konuda aracı siteleri kullanarak almanın iade gibi süreçleri daha sancılı hale getirdiğine dair bir bilgi vardı. Konuyu bulamadım ama siz yine de temkinli olun.

Arızalanan Fan'ı kutulayıp, bana verilen kargo numarası ile gönderim sağladım. Ertesi gün ise ellerinde aynı ürün olmadığı için iade işlemi veya geri gönderim işlemi çıktı karşıma. İade butonuna basar basmaz para hesabıma aktarıldı. Aynı dakika içerisinde oldu. Firma N11.

Arkadaşlar an itibari ile sipariş verdim.
Ekran kartında son kalan ürünü ben almışım umarım hayırlısı olur.

ASUS STRIX RX570-O4G-GAMING 4Gb DDR5 256Bit VGA (Sınırlı Stok) 1383TL ye sipariş geçtim.
(Bayağı araştırdım 1600TL'den aşağı görmüyordum burada gerçek indirim olduğunu düşündüm normalde 1200TL'ye alacağım Sapphire Pulse ITX RX570 yerine 200TL daha verip ASUS STRIX RX570 OC almak hem sessizlik hem kalite hem performans hem de ilerde 2.el piyasası için daha mantıklı bir karar olduğunu düşündüm.)

GIGABYTE A320M-H S/L/V DDR4 HDMI DVI AM4 414TL ye sipariş geçtim. (Aynı şekilde bu da 440TL üstüydü diğer sitelerde)

Şimdi elimdeki paramı dikkate alarak diğer parçalara için bütçe oluşturdum ve internette bulmaya çalışıyorum. Yardım edecek arkadaşlara buradan duyurulur.

CPU: R3 1200 12nm (400-450TL)
PSU: 500W 80+, (250-300TL)
RAM: 8 GB 3000MHz (300TL)
monitör: 1080P HDMI 75Hz 22 (600-700)

1-2 ay sonra bir kasa alınacak, 8 GB daha eklenecek, CPU R5 1600 12Nm'ye yükseltilecek ve sistemi tamamlamış olucaz. Şimdi bu şekilde geçiçi olarak oyunları rahatlıkla oynatacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar an itibari ile sipariş verdim.
Ekran kartında son kalan ürünü ben almışım umarım hayırlısı olur.

ASUS STRIX RX570-O4G-GAMING 4Gb DDR5 256Bit VGA (Sınırlı Stok) 1383TL ye sipariş geçtim.
(Bayağı araştırdım 1600TL'den aşağı görmüyordum burada gerçek indirim olduğunu düşündüm normalde 1200TL'ye alacağım Sapphire Pulse ITX RX570 yerine 200TL daha verip ASUS STRIX RX570 OC almak hem sessizlik hem kalite hem performans hem de ilerde 2.el piyasası için daha mantıklı bir karar olduğunu düşündüm.)

GIGABYTE A320M-H S/L/V DDR4 HDMI DVI AM4 414TL ye sipariş geçtim. (Aynı şekilde bu da 440TL üstüydü diğer sitelerde)

Şimdi elimdeki paramı dikkate alarak diğer parçalara için bütçe oluşturdum ve internette bulmaya çalışıyorum. Yardım edecek arkadaşlara buradan duyurulur.

CPU: R3 1200 12nm (400-450TL)
PSU: 500W 80+, (250-300TL)
RAM: 8 GB 3000MHz (300TL)
monitör: 1080P HDMI 75Hz 22 (600-700)

1-2 ay sonra bir kasa alınacak, 8 GB daha eklenecek, CPU R5 1600 12Nm'ye yükseltilecek ve sistemi tamamlamış olucaz. Şimdi bu şekilde geçiçi olarak oyunları rahatlıkla oynatacağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Umarım sorun yaşamazsınız.

Eğer işlemciyi yükseltecekseniz hiç R3 1200 olaylarına girmeyin derim. https://www.hepsiburada.com/amd-a6-...za=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc Bu işlemciyi alıp artan paraya diğer donanımlarını yükseltebilirsiniz. Oyun oynamak istiyorsunuz ama geleceğinizi düşünün derim. Şimdi rahat oyun oynayıp ileride biraz daha rahat etmek mi yoksa şimdi oyun oynamayıp ileride çok daha rahat etmek mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı