Bizdehesaplı.com Memnuniyet ve Güvenilirliği

Merry

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Öncelikle belirtmeliyim bu kurum ile hiçbir bağım, bağlantım ve anlaşmam yoktur. Kendileri birçok e-ticaret sitesinde var olan bir satıcı. Aynı zamanda kendi internet siteleri de mevcut. Firmanın yeri Bursa'da, ben İstanbul da yaşıyorum. Kendilerinden birkaç kere sipariş verdim ve bu zor süreçte bile ertesi gün yurt içi kargo ile tarafıma ürünü ulaştırdılar. Gayet güzel paketlenmiş faturası kesilmiş yüzde yüz belirtilen marka model ürünler tarafıma ulaşmıştır. Aslına baktığımız da zaten normal olan bir durum ama günümüzde rastlamak zor maalesef. Bundan dolayı firma hakkında bilgi olsun diye paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyle alakalı şüpherim vardı. Bu mouse çoğu yerde daha yüksek fiyatlara satılıyordu. firmayı biraz araştırdım. n11.com'da da mağazaları varmış yorumlara baktım ve sipariş verdim. (chrome üzerinde problem oluyor ödeme kısmında aradım başka bir tarayıcıdan yapın dediler) acaba teşhir ürünümü falan diye düşündüm ama sıfır ürün yolladılar. Siparişi ayın 4'ünde saat 16'dan sonra verdim, ertesi gün saat 17 gibi elime ulaştı. Herhangi bir sorun çıkarsa satış sonrası desteği nasıl henüz tecrübe edemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı