Bizdehesaplı.com nasıldır?

Ryzen 5 3500X'i bulabildiğim tek site. Fakat o da tray şeklinde işlemci. Yine de almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Yıl içinde alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Teşekkürler.

Kendi sitesinde muhtemelen daha ucuzdur. O firmanın amazonda ve n11'de dükkanı var galiba oralardan alımlarda daha dikkat ediyorlar dükkan puanı ve yorum için.
İlla o firmadan alacaksan dükkanı olan amazona veya n11'den alman daha mantıklı olur.

Ryzen 5 3600 alın o zaman. Tray çok tavsiye etmiyorum, alırken sıkıntı satarken sıkıntı.

Bütçemden dolayı alabilirsem tray almayı düşünüyorum. Satmayı düşünüyorum.

Ben daha önce işlemci, anakart, RAM ve SSD almıştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bursa'dan İstanbul'a 2 günde kargoyu teslim ettiler.

Özellikle paketlemeyi nasıl yapıyorlar ve işlemciyi norma mi almıştınız? Teşekkürler yorumlarınız için.
Kendi sitesinde muhtemelen daha ucuzdur. O firmanın Amazon'da ve N11'de dükkanı var galiba oralardan alımlarda daha dikkat ediyorlar dükkan puanı ve yorum için.
İlla o firmadan alacaksan dükkanı olan Amazon'a veya N11'den alman daha mantıklı olur.

3500X sadece orada var oda olmasa mecbur 3600 alacağım.

Son düzenleme:
Kendi sitesinden yaptım. Yanlış yazmışım 3 yıl olmuş. Faturaya bakınca fark ettim.
IMG_20200814_161627.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı