Ryzen 5 3500X'i bulabildiğim tek site. Fakat o da tray şeklinde işlemci. Yine de almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Yıl içinde alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Teşekkürler.
Kendi sitesinde muhtemelen daha ucuzdur. O firmanın amazonda ve n11'de dükkanı var galiba oralardan alımlarda daha dikkat ediyorlar dükkan puanı ve yorum için.
İlla o firmadan alacaksan dükkanı olan amazona veya n11'den alman daha mantıklı olur.
Kendi sitesinde muhtemelen daha ucuzdur. O firmanın Amazon'da ve N11'de dükkanı var galiba oralardan alımlarda daha dikkat ediyorlar dükkan puanı ve yorum için.
İlla o firmadan alacaksan dükkanı olan Amazon'a veya N11'den alman daha mantıklı olur.
O siteden 1 defa alışveriş yapma fırsatım oldu. Oda ucuz olduğu içindi. Corsair VS450 PSU satın aldım, yaklaşık 2 yıl önce. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kargo 24 saat dolmadan elime ulaştı.
O siteden 1 defa alışveriş yapma fırsatım oldu. Oda ucuz olduğu içindi. Corsair VS450 PSU satın aldım, yaklaşık 2 yıl önce. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kargo 24 saat dolmadan elime ulaştı.
Kendi sitesi üzerinden anakart satın almıştım öğlen gibi, saat 5'e kadar kargoya verdiler, ertesi gün Yurtiçi Kargo ile saat 1 gibi kapımdaydı. Güvenebilirsiniz.
Kendi sitesi üzerinden anakart satın almıştım öğlen gibi, saat 5'e kadar kargoya verdiler, ertesi gün Yurtiçi Kargo ile saat 1 gibi kapımdaydı. Güvenebilirsiniz.