C Cicibebe123 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #1 Bizdehesaplı diye bir site buldum da güvenli bir site mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2022
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 Ben geçmişte bir ekran kartı satın almıştım ya da işlemci de olabilir hatırlamıyorum ve sapasağlam teslim edildi sorun yaşamadım.
Ben geçmişte bir ekran kartı satın almıştım ya da işlemci de olabilir hatırlamıyorum ve sapasağlam teslim edildi sorun yaşamadım.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 28 Temmuz 2022 #3 Cicibebe123 dedi: Bizdehesaplı diye bir site buldum da güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok ancak ismi hiç güvenilir gelmedi
Cicibebe123 dedi: Bizdehesaplı diye bir site buldum da güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok ancak ismi hiç güvenilir gelmedi
U Umut is My Name Femtopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 İsmi baya bir şüpheli.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #5 4-5 defa alışveriş yaptım bir problem görmedim.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 28 Temmuz 2022 #6 Cicibebe123 dedi: Bizdehesaplı diye bir site buldum da güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Elektronik Ticaret Bilgi Platformu E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr Sayfasından sorguladığımda kayıtlı olarak görünmüyor. (Bu da fatura kesmediğine delalet ediyorum.)
Cicibebe123 dedi: Bizdehesaplı diye bir site buldum da güvenli bir site mi? Genişletmek için tıkla... Elektronik Ticaret Bilgi Platformu E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr Sayfasından sorguladığımda kayıtlı olarak görünmüyor. (Bu da fatura kesmediğine delalet ediyorum.)
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #7 Alfa Prime dedi: Elektronik Ticaret Bilgi Platformu E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr Sayfasından sorguladığımda kayıtlı olarak görünmüyor. (bu da fatura kesmediğine delalet ediyorum.) Genişletmek için tıkla... Fatura kesilmişlerdi bana tüm yaptığım alışverişlerde.
Alfa Prime dedi: Elektronik Ticaret Bilgi Platformu E-Ticaret Bilgi Platformu www.eticaret.gov.tr Sayfasından sorguladığımda kayıtlı olarak görünmüyor. (bu da fatura kesmediğine delalet ediyorum.) Genişletmek için tıkla... Fatura kesilmişlerdi bana tüm yaptığım alışverişlerde.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 28 Temmuz 2022 #8 Silinen üye dedi: Fatura kesilmişlerdi bana tüm yaptığım alışverişlerde. Genişletmek için tıkla... O zaman ticaret unvanlarını yenilmediler.
Silinen üye dedi: Fatura kesilmişlerdi bana tüm yaptığım alışverişlerde. Genişletmek için tıkla... O zaman ticaret unvanlarını yenilmediler.