Bize Türkçeyi kullanmayı öğreten adamın böyle basit hatalar yapması komik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10 903 değil 1903 Recep hocam @Recep Baltaş "atamnzı" değil atamanızı.
Sanırım acele ederek yazdınız ve bu yazım hatalarını yaptınız.
Bize Türkçe'yi kullanmayı öğreten adamın böyle basit hatalar yapması komik.
(Eleştirel bir yorumdur)

EDIT: Kim bunu konuya taşıdı ise ondan şikayetçiyim benim yorumum @Recep Baltaş'a idi.
Sadece bir konuya girip yorum yaptım ve ayrı bir konu açıp yorumu kaldıran moderatörlere selam olsun Adaletiniz bu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir moderatör ya da yetkili arkadaş eleştirel yorumumu konuya taşımış hem de ben istemediğim halde kafasına göre adaletiniz cidden bu mu?
Kusura bakmayın ama her önünüze geleni moderatör veya yetkili mi yapıyorsunuz?
O Arkadaş bunu okuyorsa iyi anlasın:
Bir daha kimsenin izni olmadan o kişinin yorumunu konu yapma Yaptırma!
Eğer bunu da o konuya taşır isen senden şikayetçi olacağım ve forumu bırakacağım!
Konuya bakmak ister iseniz:

Peki onların benim mesajımı konu açarak hem de benden izinsiz göstermeye hakları var mı?
Bu farklı bir tartışmanın konusu. Benim de o açıdan memnuniyetsizliğim var. Konu Dışı bölümüne açtığım eleştirisel konular alelacele kilitleniyor. Yine de yazım hatası yakaladınız diye bunu "bak sizde hata yapıyorsunuz" gibisinden mesaj yazmak yerine rapor edin.

Harf hatalarına ceza verilmiyor moderatör görürse düzeltiyor o harf hatasını. Noktamalama işaretleri, büyük harf kuralı vb. şeylere ceza veriliyor. Oda zaten 1 saatlik bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…