Bu ne ki. Allah aşkına şu mesajımda hangi bilgi yanlış bilgidir? Bir söyler misiniz? Ben orada sıfır alınacak karttan bahsetmişim PUBG'yi düzgün oynayabilmek için RX 570 lazım hatta RX 570'le bile akıcı oynayamayan var birkaç ayar kısıyorlar bu yüzden RX 580'de olabilir diye. 1080P'de. Peki sonra ne oldu? Konu içeriğine bakılmaksızın gelen mesajıma uyarı geldi. Dua edelim bunu bilgisiz bir moderatör yapmıştır yoksa vay haline bu forumun. Harbiden dedikleri gibiymiş üye olunca anlıyorsun.
Şimdiki birçok moderatör turbox bilgisayarlar gibi toplama. Windows kurulumu hakkında çok fazla konu açılıyor. Bu konunun bir tanesinin "artık bu konuların onaylanmaması daha iyi olabilir" gibi tavsiye yazıyorum hangi sözde moderatör ise artık özelden "isteyen yardım eder istemeyen etmez" yazıyor Bir de uyarı veriyor. Hani forum oyun.
Demişsiniz ki PUBG için en az RX 570, hatta RX 580 gerekli. Geliştirici ise en az R7 370 gerekli olduğunu söylüyor. Bundan dolayı yanlış bilgilendirme uyarısı almışsınız sanırım.
Cümlede akıcı oynatmak var. Oyunu çalıştırmak farklı, akıcı güzel bir şekilde oynamak farklı bir şey. Ayrıca konunun içeriğine hakim olan da bunu anlayabilir. Cümlemde yanlı bir bilgi olduğunu düşünmüyorum.