Bize ulaşın bölümü çalışıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Merhaba, bize ulaşın bölümünün çalışmadığına eminim ama sorayım dedim. Çalışıyor mu? Haksız ban yediğimde 2 kere yazdım, tık ses çıkmadı. En son ban bitince açtığım konuyla uyarım kalktı. Daha önce de, resmi Sosyal'e yüklememe rağmen uyarı aldım. Yine işe yaramadı. Mikail Fidan veya başka bir moderatör çalışıyor diyecekse de şu soruma cevap versin, bizzat Mikail Fidan'ın yanlış yapıldığını söyleyerek kaldırdığı uyarıyı, 2 kere bize ulaşın'dan yazdığımda neden kaldırmadılar?

Çalışıyor ama kimler okuyor, ne oluyor hiç bilmiyorum. Şu ana kadar 5-10 kere kullanmışımdır. Farklı yollardan da olsa hepsinden geri dönüş aldım diye hatırlıyorum.
Nasıl aldınız? Ciddi misiniz?
2-3 kez kullanmışlığım var fakat hiçbir dönüş alamadım. Reddedildiyse bari ileti gönderin. İlginç.
Reddedilme falan yok. Resmen bomboş bir bölüm.

Çalışıyor. Gerektiğinde dönüş yapıyoruz.
Sorudan alıntı: Mikail Fidan veya başka bir moderatör çalışıyor diyecekse de şu soruma cevap versin, bizzat Mikail Fidan'ın yanlış yapıldığını söyleyerek kaldırdığı uyarıyı, 2 kere bize ulaşın'dan yazdığımda neden kaldırmadılar?

Nasıl aldınız? Ciddi misiniz?
Söylediğim gibi tam hatırlamıyorum ama bildirim, mesaj gibi yollarla bir şekilde dönüş almışımdır.
Yazdığınız mesajın konusu da önemli tabii. Benimki cevap alınca çözülebilen şeylerdi.

Sana bir sır, bu forumda böyle sorulara cevap alamazsın. Kestirip atar, konuyu da kilitlerler. Birazdan bu konuya olacağı gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…