Bize uygun olan bölümü nasıl keşfedebiliriz?

Heyotakire

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yağcı
Selam iyi sosyaller uzun zamanır arastırma yapıyorum küçüklükten beri kodlamaya ilgim var. Eskiden Arduino ile küçük basit robotlar yapardım vs. fakat zaman içinde dili unuttum şimdi ise tekrardan bir adım atmak istiyorum ama ne yapmak istediğimi pek bilmiyorum. Sevdiğim şeylerden bahsedersem bana yardımcı olabilir misiniz?
Aslında bir yanım tasarım yapmayı seviyor fakat öyle elle çizim değil, mesela web sitesini tasarlamak gibi. Web sitesinin örnek aşağıdaki fotoğrafta sembollerin yerleri logonun oldugu yer vs gibi yerleri ayarlamak istiyorum, bu hoşuma gidiyor.

Programa dillerini tekrar öğrenmem gerektiğini biliyorum fakat dediiğim gibi hangi bölüm bundan emin değilim.
Öte yandan siber güvenlik mesela bir sitenin güvenliğini sağlamak gibi bir isteğim de var.
Aslında daha çok şey aklıma gelşyor ama şu an bu yazıyı okurken aklıma gelmedi kafam çok karışık açıkçası. Ama artık başlamak istiyorum, sizce ne yapmalıyım, nereye yönelmeliyim, hangi adımları izlemeliyim?

HTML/CSS hocam html o logoyu siteye ekler css ile boyutunu ayarlarsınız konumunu ayaralarsınız yazıya stil verirsiniz. bu dilden başlayın sorunuz bu ise

Figma da bir program ama tam olarak ne işe yarıyor bilmiyorum daha çok photoshop gibi. Orada çalışanlar tasarım yapıyor. html css ile o tasarımı yazı diline döküyorlar

Bence yazılımla biraz ilgin var yazılıma yönel derim ben.

Hiç bilmiyorum hocam dediğiniz gibi HTML ya da Css ögrenmeye mi başlıyım sizin bildiğiniz farklı iş modelleri var ise tavsiye alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…