Bizi dövecekler

2nattydu

Hectopat
Dün gece 2 tane çocuk vardı. Çocuğu tanıyorum fakat o beni tanımıyor, ona selam verdim fakat beni tanımadı bü yüzden biraz soğuk bakış attı. Yanımdaki arkadaşım ise küfür kullanarak bir espri yaptı ve çocuklar öbür arkadaşlarımıza sıkıntılı olduklarını söyledi. Bizi döveceklerini belirtmiş. Ne yapabilirim? Sıkıntılı tipler çocuklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailemi seviyorum ve kavgaya bulaşıp eve yüzüm mosmor gidersem çok üzülür kere bü yüzden takılmak istemiyorum olsa bile onları dövemem.
Hocam bunlardan kaçarsan tepene çıkarlar. Bir kere "Ailem üzülür" falan filan geçin onları. Kendinizi savunmalısınız. Dayak yesenizde, yemesenizde.

Çocukların önünde kavga başlamadan kendini yumrukla sert ama hafif değil.

Çocukların önünde kavga başlamadan kendini yumrukla sert ama hafif değil.
Psikopat numaralarını kimse yemez, filmde veya dizide değilsiniz.
Kendini sinirlendirmek için diyorsanız da o tokatla daha çok boyun kısmına doğru yapılır. Ve çocukların önünde yapmasına da gerek yok.

Psikopat numaralarını kimse yemez, filmde veya dizide değilsiniz.
Kendini sinirlendirmek için diyorsanız da o tokatla daha çok boyun kısmına doğru yapılır. Ve çocukların önünde yapmasına da gerek yok.

Makarasına yazdım kral deli taklidi yapıp yırtar belki diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…