Biziminternet modemi ile Wi-Fi sürekli kopuyor

Ekledim fotoğraf

Dosya Ekleri

• IMG_20230321_002813.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 53
Ekledim fotoğraf
Yanlış anlaşılma olmuş ben Maybach'tan istemiştim fotoğrafları. Sizin sorununuz modemden ziyade altyapı ile alakalı. Çünkü tarife hızınız ulaşılabilir hızdan yüksek bu yüzden SNR Margin değeriniz 8 dB'in altında kalıyor ve kopmalar yaşıyorsunuz. Hangi servis sağlayıcıdan hizmet alıyorsunuz?

Hocam buyrun, yapılan ayarlar en fazla bu kadar gözüküyor. Başka bir kısımdan fotoğraf isterseniz yine atayim.

Türktelekom

Hocam modemde ekstra bir ayar yok. Çatıdaki cihazdan gelen kabloyu ZTE modemin WAN portuna takıp DSL kullanıcı adı ve şifresini girince internete erişim sağlayamıyorsanız ZTE modeminiz Bizim İnternetin sistemini desteklemiyordur. Bu durumda ya modeminizi değiştireceksiniz ya da ZTE modemi Access Point olarak ayarlayıp kablosuz kullanımınızı ZTE modem üzerinden sağlayacaksınız.

Hocam, başka bir sorum var size. Ben şimdi interneti çatıdan gelen antenden, onun router ile dağıtması ile alıyorum ya. Ben bir de evde menzil genişletici kullanıyorum yine TP-Link'in. Tüm eve dağıtamadığım için.

Tüm dediklerinizi yaptıktan sonra (firmware güncellemeleri) sorunum düzeldi fakat bu sefer de, Wi-Fi normal kullanılırken; PC üzerinden ethernet kablosuyla bağlı olmama rağmen sadece PC'de sürekli kopma veya algılamama oluyordu.

Acaba, menzil genişletici ve router'i birlikte kullandığım için mi yaşanıyor bu sorunlar? Çünkü menzil genişletici kapattığım anda PC interneti düzeldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…