BJK, FB, GS Yaz Transfer Dönemi

Sander Berge'yi Galatasaray'da görmeyi o kadar çok isterdim ki. Geçen yazda gelsin istiyordum ama genç olduğu için maliyetinden korkuyorlar herhalde. Bizim lig alışmış 30 yaşın üstünde ki oyunculara. Trabzonspor'a bravo vallahi.

Piyasa değeri 22 milyon olan adamı nasıl alalım ? Emin ol Scout ekibi bütün bu oyuncuları izliyordur.

Piyasa değeri 22 milyon olan adamı nasıl alalım ? Emin ol Scout ekibi bütün bu oyuncuları izliyordur.
Sanmıyorum scout ekibinin oyuncuları izlediğini. Geçen seneden de bahsettim mesajımda. O zamanlar değeri 9-10 milyon falanmış. Sadece bu tarz değil çok genç ve gelişecek oyuncular var Alexander Isak gibi. Diagne balonundan daha ucuz ve daha gelecek vaat edenler.

Fenerbahçeli olarak takımımın gerçekleşen resmi transferleri; Max Kruse, Allahyar Sayyadmanesh, Emre Belezoğlu.
Not: Yenisi oldukça alıntılayıp güncellemek istiyorum. Kim ne için bakar bilmiyorum ama en azından başlığa katkım olur. Herkese iyi sosyaller..

Fenerbahçe yarışa yeniden girecek gibi. Kötü başlarsalar ipler yine kopabilir.
Galatasaray dengeyi korumaya çalışıyor gibi. Geçen seneden daha başarısız olacaklarını hissediyorum.
Beşiktaş her ne kadar transfer sesi duyurmasada kadrosu hala iyi. Yakında bir iki iyi adam getirirler.
Trabzonspor en iyi transfer politikasını izledi. 6-7 tane genç Türk'ü alıp 1 de tecrübe abidesi Mikel'i getirdiler. 2 sezon başarısızlık geçirdi kendini burada kanıtlayacaktır. Mikel-Sosa-Yusuf-Abdulkadir Parmak-Onazi ligin en iyi orta sahalarına sahipler. Kanatları Nwakaeme, Ömür. Defanslarında Hüseyin Türkmen genç yetenek ama hiç konuşulmuyor. Kalecileri de genç ve çok iyi Uğurcan. Bu sezon Trabzonspor ilk 2'de olur.

Dostum gelecek vaat eden 9-10 milyon değerinde ki adam için bizden en az 15-20 arası isterler o kadar da veremeyiz zaten o tarz topçuları daha 2-3 milyon değerinde iken bulup alman lazım, sadece bizim Scout ekibimiz yok Avrupanın diğer büyük kulüpleri de izliyorlar böyle topçuları bizim 15-20 milyon dediğimiz adamlar için çerez parası bırakmazlar bize.

Trabzonspor cidden çok iyi ilerliyor.

Abdulkadir ileride Real Madrid'e geçecek buraya yazıyorum.

Abdülkadir ileride Real Madrid'e geçecek buraya yazıyorum.

Ben bu lafi nedense Türkiye'de adini duyuran tüm oyuncular icin duydum, fakat gel gör ki büyük takimlara gidenlerin sayisi bir elin parmagini gecmiyor.

Mesele üst düzey takimlara gitmek degil, orada kalici olmaktir. Yoksa Arda Turan, Rüstü gibi iki oynar geri gelirsin.

Nasıl vardın bu kanıya?

Fenerbahçe 2-3 sezon kötü oynadı diye ne bu tavırlar? Ne oluyor?
Meydanı boş bırakmışız sanırım, geliyoruz. Bekleyin.

O büyüktür değil transfer yav. Ben de Fenerbahçe taraftarıyım. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…