P ProMan808 Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar internetten spotube indirecektim ve EXE dosyasını VirusTotal'e attığımda bkavpro ve SecureAge virus buldu. Sizce false-positive midir yoksa virus müdür?
Arkadaşlar internetten spotube indirecektim ve EXE dosyasını VirusTotal'e attığımda bkavpro ve SecureAge virus buldu. Sizce false-positive midir yoksa virus müdür?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #2 ProMan808 dedi: Arkadaşlar internetten spotube indirecektim ve EXE dosyasını VirusTotal'e attığımda bkavpro ve SecureAge virus buldu. Sizce false-positive midir yoksa virus müdür? Genişletmek için tıkla... VT linki atın. Büyük ihtimalle temizdir ama.
ProMan808 dedi: Arkadaşlar internetten spotube indirecektim ve EXE dosyasını VirusTotal'e attığımda bkavpro ve SecureAge virus buldu. Sizce false-positive midir yoksa virus müdür? Genişletmek için tıkla... VT linki atın. Büyük ihtimalle temizdir ama.
P ProMan808 Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 böyle gözüküyor Malware.AI dedi: VT linki atın. Büyük ihtimalle temizdir ama. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
böyle gözüküyor Malware.AI dedi: VT linki atın. Büyük ihtimalle temizdir ama. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #4 ProMan808 dedi: Eki Görüntüle 2284694 böyle gözüküyor VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... GitHub - KRTirtho/spotube: Open source Spotify client that doesn't require Premium nor uses Electron! Available for both desktop & mobile! Buradan indirdiyseniz güvenlidir diye düşünüyorum. Release veya yandaki siteden indirebiliyor olmanız lazım.
ProMan808 dedi: Eki Görüntüle 2284694 böyle gözüküyor VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... GitHub - KRTirtho/spotube: Open source Spotify client that doesn't require Premium nor uses Electron! Available for both desktop & mobile! Buradan indirdiyseniz güvenlidir diye düşünüyorum. Release veya yandaki siteden indirebiliyor olmanız lazım.