Arigeo Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 418 Çözümler 1 21 Eylül 2022 #1 Merhaba daha onceler kullanıyordum ama kargo konusunda rezaletti bayağıdır alisveris yapmadim simdi hala bu sorunlar var mi? Test kitabı vs alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2022
Merhaba daha onceler kullanıyordum ama kargo konusunda rezaletti bayağıdır alisveris yapmadim simdi hala bu sorunlar var mi? Test kitabı vs alacağım.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.602 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 21 Eylül 2022 #2 Tedarik olayı hâlâ aynı. Kargo ücreti almaya başladıklarından beri kullanmıyorum ben.
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #3 Arigeo dedi: Merhaba daha onceler kullanıyordum ama kargo konusunda rezaletti bayağıdır alisveris yapmadim simdi hala bu sorunlar var mi? Test kitabı vs alacağım. Genişletmek için tıkla... Daha yeni alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı 3 gün gibi bir sürede geldi sitede indirim oluyor tavsiye ederim şu an bir sıkıntısı yok (en azından ben yaşamadım) Son düzenleme: 21 Eylül 2022
Arigeo dedi: Merhaba daha onceler kullanıyordum ama kargo konusunda rezaletti bayağıdır alisveris yapmadim simdi hala bu sorunlar var mi? Test kitabı vs alacağım. Genişletmek için tıkla... Daha yeni alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı 3 gün gibi bir sürede geldi sitede indirim oluyor tavsiye ederim şu an bir sıkıntısı yok (en azından ben yaşamadım)
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 21 Eylül 2022 #4 Arigeo dedi: Merhaba daha onceler kullanıyordum ama kargo konusunda rezaletti bayağıdır alisveris yapmadim simdi hala bu sorunlar var mi? Test kitabı vs alacağım. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır almadım ama çok uzun sürüyor getirmeleri, bir kaç TL kar için değmez yakındaki kitapçıdan almak daha mantıklı.
Arigeo dedi: Merhaba daha onceler kullanıyordum ama kargo konusunda rezaletti bayağıdır alisveris yapmadim simdi hala bu sorunlar var mi? Test kitabı vs alacağım. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır almadım ama çok uzun sürüyor getirmeleri, bir kaç TL kar için değmez yakındaki kitapçıdan almak daha mantıklı.
vetrigoi Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #5 Ben bir sorun yaşamadım ama fiyat olarak diğer mağazalardan daha pahalı diye biliyorum.