Bkmkitap üzerinden alışveriş yapıp problem yaşayan oldu mu?

Arayıp iptal edersen anında ediyorlar, kitaplarda kağıtların masrafları nedeniyle basımlar ertelendi o yüzden geç gönderiliyor.

Anlıyorum, arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Umarım sorun yaşamam.

Benim siparişler sorunsuz geldi. Twitter sayfalarından ise mesaj atarak iletişime geçebiliyorsunuz. Bu noktalarını çok beğendim.

@Halil1905, hocam cevabın için teşekkür ediyorum. Eline kaç günde ulaştı?

Eline kaç günde ulaştı?
Değişiyor. 3-4 tane Sherlock Holmes kitapları aldığımda birkaç gün sürdü ama İlber Hocanın bir kitabını aldığımda ertesi gün hemen kargoya verildi. Kitap stokta mı değil mi bu önemli yoksa çalışanlarından kaynaklı bir gecikme yoktur diye düşünüyorum.

Anlıyorum. Bende de şu an bu şekilde gözüküyor. Bakalım sorunsuz olur umarım. Konuya unutmazsam geri dönüş yaparım.

@Halil1905, bakalım yazdım. Konuşayım, hemen geliyorum.

D&r tavsiye ederim. Hem daha uygun olabiliyor.

@yaraliordek, kitap siparişini verdim artık. Eğer kargoya verilmezse iptal edeceğim mecburen.

Şimdi Twitter sayfasındaki kişiyle konuştum da tedarik yöntemiyle çalışıyorlarmış. Yani ürünler stokta olmuyormuş, ortaklaşa çalıştığı yayınevi ve firmalardan geliyormuş kitaplar. Bu siteden alışveriş yapacak arkadaşlar bunu bilerekten alışveriş yapsın, ortalama tedarik süreleri de "7" iş günüymüş. Öyle yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…