BKMKitap'tan alışveriş yapılır mı?

Makaleler
4
Yer
Denizli
Merhabalar, normalde kitaplarımı Trendyol'dan alıyordum ancak BKMKitap'ta daha ucuz olduğunu gördüm. Üstelik Papara'dan alacağım için %15 de cashback var.
Ancak okuldaki arkadaşım oradan alma, ben aldım, gelmedi, Şikayetvar sitesinde çok kötü yorum var falan filan dedi. Gerçekten de Şikayetvar sitesinde bayağı bir kötü yorum var.
Daha önce BKMKitap'tan alışveriş yapanınız var mı? Sorun yaşadınız mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Aldığım ürünlerde tedariği 5 gün sürende vardı, 1 gün sürende. Birazcık şans işi açıkçası ama genellikle en geç 1 hafta içinde, çok ekstrem olursa 2 haftada elime ulaşmış oluyor. Bence kullanabilirsiniz.

Tavsiye etmem hocam siparişimi verdim 2 hafta kargoya verilmesini bekledim akabinde stok yok diye iptal ettiler siparişimi , kısacası zaman kaybı.

Kitap eline çok geç ulaşıyor sadece onun dışında eksi tarafını görmedim. Eğer alacağın kitabın fiyat farkı çok yoksa Amazon'dan almanı tavsiye ederim ben de.

Cevaplarınız için çok teşekkürler. Aradığım çoğu kitap orada var sanırım oradan alacağım. Amazon hiç aklıma gelmemişti iyi ki söylediniz. Prime üyeliğim de olduğu için kargo bedavaya geliyor.
Ancak fiyatlarda KDV'siz fiyat yazıyor ve kitaplarda vergi yok diye biliyorum etiket fiyatıyla gelecek değil mi kitaplar?
Bir de 2-3 tane kitabı Amazon'da bulamadım. Sizce BKMKitap'tan alıp beklemeli miyim?

BKM'den aldığın gelir ama hem geç kargoluyorlar hem de kargo şirketi(PTT) aşırı yavaş. Hatta bizim burda 10 gün getirmeyip daha sonra gelin, alın demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…