566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #11 Konunun amacı ne? Böyle gereksiz bir konuyu neden açma gereği duydunuz? Amaç ne yani? WolreaG dedi: Çok güzel içeriklerinin olması şako mu? Genişletmek için tıkla... Güzel bir içerik göremedim ben. Tam tersi saçma bir içerik. Bana yararı da yok. Kime yararı olabilir ki? Technopat'ta daha yararlı ve güzel rehberler varken, bu ne işe yarayacak? Bu konu onaylanmış gerçi tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Düzenleme: Konu dışı kategorisine açılmış zaten.
Konunun amacı ne? Böyle gereksiz bir konuyu neden açma gereği duydunuz? Amaç ne yani? WolreaG dedi: Çok güzel içeriklerinin olması şako mu? Genişletmek için tıkla... Güzel bir içerik göremedim ben. Tam tersi saçma bir içerik. Bana yararı da yok. Kime yararı olabilir ki? Technopat'ta daha yararlı ve güzel rehberler varken, bu ne işe yarayacak? Bu konu onaylanmış gerçi tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum. Düzenleme: Konu dışı kategorisine açılmış zaten.
Yennefer Sorceress Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.026 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 14 Nisan 2023 #12 Elimizdeki tokayı video boyunca cebimize sokamayışımız da... Evet, şako mu ya?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 14 Nisan 2023 #13 Ben olayı anlamadım ama saf saf baktım ekrana