EnesAdam Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 Kart basıldı ama kurye iade talep etmiş ve ben kartı iptal etmek istiyorum.
burakgzx Yoctopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 5 Yer Türkiye 15 Kasım 2022 #2 EnesAdam dedi: Kart basıldı ama kurye iade talep etmiş ve ben kartı iptal etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O kart evine gelince kuryeye iade edeceğim dersin diğer türlü illaki iptal edilmiyor basilmadan iptal ettigim halde geldi.
EnesAdam dedi: Kart basıldı ama kurye iade talep etmiş ve ben kartı iptal etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O kart evine gelince kuryeye iade edeceğim dersin diğer türlü illaki iptal edilmiyor basilmadan iptal ettigim halde geldi.
Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 Niye iptal ediyorsunli zararı yok kalsın bir köşede.
burakgzx Yoctopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 5 Yer Türkiye 15 Kasım 2022 #4 Baboli111 dedi: Niye iptal ediyorsunli zararı yok kalsın bir köşede. Genişletmek için tıkla... O kart iptal olmuştur zaten arayıp iptal etmiş ama eve gelecek.
Baboli111 dedi: Niye iptal ediyorsunli zararı yok kalsın bir köşede. Genişletmek için tıkla... O kart iptal olmuştur zaten arayıp iptal etmiş ama eve gelecek.
EnesAdam Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #5 Baboli111 dedi: Niye iptal ediyorsunli zararı yok kalsın bir köşede. Genişletmek için tıkla... Kart 2 aydır gelmiyor ve geçen ay kurye kartı iade etmiş 1 aydır "gönderici firmaya iade edilecek" yazıyor.
Baboli111 dedi: Niye iptal ediyorsunli zararı yok kalsın bir köşede. Genişletmek için tıkla... Kart 2 aydır gelmiyor ve geçen ay kurye kartı iade etmiş 1 aydır "gönderici firmaya iade edilecek" yazıyor.