Black Desert 287.PAP dosyası inmiyor

MythArtemis

Decapat
Oyunu Steam'den satın aldım, gayet sorunsuz bir şekilde indi fakat launcher da güncelleme yaparken sürekli 287.PAP dosyasında hata çıkarıyor. Oyunu yaklaşık 3 defa silip yükledim, Black Desert'in kendi desteğiyle konuşmayı da denedim fakat bir çözüm bulunamadı. Steam'de 68 saat oynamam var gözüküyor fakat sadece 6 saat oynayabildim. Yeni güncelleme geldiğinde tekrar hata vermeye başladı, yardımcı olursanız sevinirim.

Black Desert Online Mena sunucusunda bu tarz problemler aşırı var. Şahsen 3 kere dosya kontrolü yapmama rağmen launcher sürekli indirecek birşeyler buluyordu. Eu'da oynamanızı tavsiye ederim ama fiyat farkı mena'ya göre biraz pahalı.

Türkiye sunucusunda arkadaşlarımla beraber oyunuyorum ve skin için de para verdim,düzeltmenin herhangi bir yolu yok mudur ?
287.PAP dosyasını kastediyorsanız eğer denedim. Fakat launcheri açtığımda yine kendiliğinden indiriyor, manuel olarak indirip oyun dosyasının içine attığım PAP dosyasını kurmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…