Lykia37 Picopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2022 #1 Dostlar selam öncelikle ben oyunu açıyorum oyunu başlat butonuna basıyorum Easy Anti-Cheat ekranı geliyor oradaki kutu doluyor fakat hiçbir hata vermeden kapanıyor çözümü bilen var mı?
Dostlar selam öncelikle ben oyunu açıyorum oyunu başlat butonuna basıyorum Easy Anti-Cheat ekranı geliyor oradaki kutu doluyor fakat hiçbir hata vermeden kapanıyor çözümü bilen var mı?
X xectur Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 182 2 Ekim 2022 #2 Valla bu sorun bende de oldu bayağı bir araştırdım düzeltmek için en son yine açılmadı sildim umarım çözümü vardır. Artı 0 Eksi
Valla bu sorun bende de oldu bayağı bir araştırdım düzeltmek için en son yine açılmadı sildim umarım çözümü vardır.
KS KS Lykia37 Picopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2022 #3 xectur dedi: Valla bu sorun bende de oldu bayağı bir araştırdım düzeltmek için en son yine açılmadı sildim umarım çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... umarım dostum Artı 0 Eksi
xectur dedi: Valla bu sorun bende de oldu bayağı bir araştırdım düzeltmek için en son yine açılmadı sildim umarım çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... umarım dostum