Black Desert girişte Game Pass istiyor

504940

Centipat
Merhabalar, aktif olarak bir yıl kadar TR & MENA sunucusunda Black Desert oynadım ve yakın zamanda oyuna tekrar döndüğümde Europe sunucusuna geçmeye karar verdim ve Technopat Sosyal'de ücretsiz şekilde oynayabileceğim söylendi ve internet üzerinden indirdim fakat oyun şu anda benden Game Pass istiyor Ranger karakterimi 58 levele kadar çıkardım ve bir haftalık süreçte pazar fiyatı 5T'yi bulan Kzarka Longbow PEN(V), Dim Tree Spirit Armor PEN(V) gibi çok değerli itemler elde ettim ve yakın zaman içerisinde Game Pass almaya para ayırabileceğimi sanmıyorum oyunu Steam'den satın alıp MENA'da oynamıştım bununla ilgili şu anki avrupa hesabımla bağlantı kurabilir miyim ve Europe sunucusunda dolar kurundan etkilenmeden paket alış verişi yapma imkanım var mı?

Hocam ben şölen zamanı başlamıştım Game Pass istememiş inci paketi alarak başladığım için hediye etmişti. EU Discord sunucusunda bazen Game Pass isteyenlere hediye ediyorlar, İngilizce şekilde iste belki bir faydası olur, bunun dışında Steam üzerinden mena sunucu için yapılmış bir satın alım olduğu için mantıken EU sunucusunu bağlamaz. Dolar kuru konusunda yapabileceğin bir şey yok bölgesel fiyatlandırma uygulamıyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…