Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.437 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #1 Black Desert Online oynamak istiyorum ama mena serveri leş durumda olduğu için EU başlamak istiyorum. Fakat orada durumlar nasıl bilmiyorum. Sizce oynamaya değer mi? Eskiden Mena'da oynuyordum.
Black Desert Online oynamak istiyorum ama mena serveri leş durumda olduğu için EU başlamak istiyorum. Fakat orada durumlar nasıl bilmiyorum. Sizce oynamaya değer mi? Eskiden Mena'da oynuyordum.
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #2 Black Desert Online kendi başına oynanmaz. Bu oyunu oynayanın hayatı yoktur.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.437 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #3 marfix dedi: Black Desert Online kendi başına oynanmaz. Bu oyunu oynayanın hayatı yoktur. Genişletmek için tıkla... Hayatsız bir oyun olduğunu biliyorum fakat başka MMORPG bulamıyorum önerin var mı?
marfix dedi: Black Desert Online kendi başına oynanmaz. Bu oyunu oynayanın hayatı yoktur. Genişletmek için tıkla... Hayatsız bir oyun olduğunu biliyorum fakat başka MMORPG bulamıyorum önerin var mı?
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #4 Shokikan dedi: Hayatsız bir oyun olduğunu biliyorum fakat başka MMORPG bulamıyorum önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Rise Online bir bak derim. yada World of Warcraft
Shokikan dedi: Hayatsız bir oyun olduğunu biliyorum fakat başka MMORPG bulamıyorum önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Rise Online bir bak derim. yada World of Warcraft
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.437 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #5 marfix dedi: Rise Online bir bak derim. Ya da World of Warcraft. Genişletmek için tıkla... WoW aklımda fakat şu an pahalı geliyor önerin için sağ ol yine de.
marfix dedi: Rise Online bir bak derim. Ya da World of Warcraft. Genişletmek için tıkla... WoW aklımda fakat şu an pahalı geliyor önerin için sağ ol yine de.