flowl3x Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 159 8 Ağustos 2022 #1 Oyun ile alakalı hiçbir fikrim yok açıp izlemedim bile. Hangisi iyidir ona göre indirmeyi düşünüyorum.
Oyun ile alakalı hiçbir fikrim yok açıp izlemedim bile. Hangisi iyidir ona göre indirmeyi düşünüyorum.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.204 Çözümler 10 8 Ağustos 2022 #2 flowl3x dedi: Oyun ile alakalı hiçbir fikrim yok açıp izlemedim bile. Hangisi iyidir ona göre indirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1 tane var zaten sadece remastered oynayabiliyorsun.
flowl3x dedi: Oyun ile alakalı hiçbir fikrim yok açıp izlemedim bile. Hangisi iyidir ona göre indirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1 tane var zaten sadece remastered oynayabiliyorsun.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #3 flowl3x dedi: Oyun ile alakalı hiçbir fikrim yok açıp izlemedim bile. Hangisi iyidir ona göre indirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Remastered grafikleri yenilenmiştir sisteminiz hangisine yeterse onu alın isterseniz.
flowl3x dedi: Oyun ile alakalı hiçbir fikrim yok açıp izlemedim bile. Hangisi iyidir ona göre indirmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Remastered grafikleri yenilenmiştir sisteminiz hangisine yeterse onu alın isterseniz.
flowl3x Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 159 8 Ağustos 2022 #4 Erdym dedi: Hocam Remastered grafikleri yenilenmiştir sisteminiz hangisine yeterse onu alın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Erdym dedi: Hocam Remastered grafikleri yenilenmiştir sisteminiz hangisine yeterse onu alın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #5 Remastered, grafik makyajlı oyun. Oyunda aynı şeyleri tekrar ve tekrar yapıyorsun sıkıyor, indirmesen dâhâ iyi.
Remastered, grafik makyajlı oyun. Oyunda aynı şeyleri tekrar ve tekrar yapıyorsun sıkıyor, indirmesen dâhâ iyi.