Oyun Black Desert Steam'de 1,90TL!

393654

Kilopat
Makaleler
1
Steam'da gezerken gördüm, Black Desert 1,90 TL'ye düşmüş. Hemen aldım ben :)

Yanlış hatırlamıyorsam çok sevilen bir oyundu.

Evet ben oyunun kendi sitesinden indirmiştim. Mena server açıldığından beri oynuyorum. MMO severlerin bayıla bayıla yıllarını heba edebileceği tarzda eşi benzeri olmayan harika bir oyun.

Bilgi için teşekkür bu arada

Steam'da gezerken gördüm, Black Desert 1,90 TL'ye düşmüş. Hemen aldım ben :)

Yanlış hatırlamıyorsam çok sevilen bir oyundu.
Arapların parayla içinden geçtiği bir oyundur, para yatırmayacaksanız gelişmeniz pek mümkün olan bir oyun değildir.

Arapların parayla içinden geçtiği bir oyundur, para yatırmayacaksanız gelişmeniz pek mümkün olan bir oyun değildir.

Araplar istediği yerde istediği şeyin istediği yerinden geçebiliyor.

Ayrıca oyun için gelişim gayet de stabil sağlanabiliyor Event'ler ve yeni başlayanlara tanınan ayrıcalıklar vesilesiyle

Araplar istediği yerde istediği şeyin istediği yerinden geçebiliyor.

Ayrıca oyun için gelişim gayet de stabil sağlanabiliyor Event'ler ve yeni başlayanlara tanınan ayrıcalıklar vesilesiyle
Belli bir süreden sonra oyunda tıkanıyorsun, nerden biliyorsun diye sorarsan ben 1 ay oynadım ve ağır bir şekilde tıkandım oyunda yani belli bir süreden sonra gelişmek istiyorsan o parayı yatıracaksın diyor oyun adeta.

Belli bir süreden sonra oyunda tıkanıyorsun, nereden biliyorsun diye sorarsan ben 1 ay oynadım ve ağır bir şekilde tıkandım oyunda yani belli bir süreden sonra gelişmek istiyorsan o parayı yatıracaksın diyor oyun adeta.

Oyunda yaklaşık 4. yılım. İlk başlarda web marketten alınan itemlerin oyun içinde parayla satılmasına karşılık oyuncular tarafından büyük tepki gördüler. Hatta bunun için yapılmış P2W'e hayır eylemi bile yapmıştık. Üzerine belirli kısıtlamalar getirdiler, yeni oyuncular ile para basanların arasındaki çizgiyi dengelemeye çalıştılar. Tabii olduğu kadar diyelim. Çok büyük de bir fark bulunmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı