Black Desert Steam'den açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

MrNeoN

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
Merhaba, Steam'den oyunu açıyorum Launcher'da başlat butonuna tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Steam D diskinde. Oyunu D'ye kurdum olmadı, C'de yeni kütüphane oluşturup kurdum olmadı. Sorun sizce ne olabilir? Araştırmalarıma göre oyunun konumuyla alakalı bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Steam'den oyunu açıyorum Launcher'da başlat butonuna tıkladığımda hiçbir şey olmuyor. Steam D diskinde. Oyunu D'ye kurdum olmadı, C'de yeni kütüphane oluşturup kurdum olmadı. Sorun sizce ne olabilir? Araştırmalarıma göre oyunun konumuyla alakalı bir durum.
Launcher Patch yapmadıysa Patchde sıkıntı vardır. Manuel indirin Patchleri.

Önce steamden oyunu indirdi sonrasında. 20-30 gb kadar bir indirme daha yaptı.

Launcher yaptı bu indirmeyi.
Patch de sıkıntı oluyor bazen. Uyarı alıyor musunuz? Bir de oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula diyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-07_000314815.png
    resim_2022-09-07_000314815.png
    98 KB · Görüntüleme: 86
Oyun dosya bütünlüğünde problem yok. Uyarı mesajı da gelmiyor. Sinir oldum bu duruma. Tüm steami oyunlarımı sildim. C ye steami yeniden kurdum. İndiriyorum tekrar. Sonucu paylaşacağım.

Tekrar yüklemeye başladım ama sorun devam edecek gibi. Patchi manuel olarak nasıl yapacağım. Bu arada ortada çıkan sayfa yüklenemedi uyarısı var. Dosya konumundan launcher ı açınca e posta şifre ekranı geliyor. Ama steam girişi yok.

Sorunu steam sayfasında paylaşmışlar. Serverları falan birleştirmiş bir şeyler yapmışlar. (retired) olanı indirmeyin demişler. Onu görmemek benim hatam olmuş ama. Hala orda durması saçmalık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-07 013756.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-07 013756.png
    489,3 KB · Görüntüleme: 81
  • Ekran görüntüsü 2022-09-07 021902.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-07 021902.png
    12 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri