Black Desert Türkiye 3 Adet Oyuncu Kodu

Dünyanin en iyisi biraz abarti olmus sanki. Hala World of Warcraft diye bir oyun var.

Ben istatistiklere göre söyledim. 10 yılı geçti WOW devri bitti artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eğer halen kod var ise talibim. Oyunda hesap açtıktan sonra arkadaşlara tanıtımını yapıp onları da başlatmayı düşünüyorum. İyi forumlar.

Heyecanlı bekleyiş devam ediyor

6 Aralıkta Giriş Yapabileceğinizi Unutmayin.

İlk Kod : C75E-B10B-7A97 ( Devamı Gelicek )

Oyun aşırı derecede güzel herkese tavsiye ederim bu arada şöyle de bir imza kampanyamız var desteğinizi esirgemeyin

Kampanyayı İmzala

Oyunu EU'da 5 ay kadar oynadım oyun gerçekten güzel bir oyun grafik olarak pazar sistemi olarak tek beğenmediğim şey oyunda 1 tane zindan var ona da 60 level de girilebiliyor.

Arkadaşlar launcher çalıştırdığım zaman %20'den sonra ilerleme olmuyor, paket almak zorunlu mu ? Kodu aktive etmeme rağmen inmiyor. Teşekkürler.

Arkadaşlar launcher çalıştırdığım zaman %20'den sonra ilerleme olmuyor, paket almak zorunlu mu ? Kodu aktive etmeme rağmen inmiyor. Teşekkürler.

Bir rivayete göre 200 liralık pakete sahip olmayanların istemcisi güncelleme atmıyormuş.

Silkroad kadar güzeli yok bence. Eskiden ne oynardık arkadaş ya sabahlara kadar gözlerimiz kanardı. O kervanı tamamlamak için allaha dua ederdik thief çıkmasın diye. Bu yeni çıkanlar bana şişirilmiş geliyor nedense.
Sonra tabi oyunun içine etti firma sağolsun. Botların önüne geçebilmek için canavalardan düşen itemleri, paraları kaldırdı. Token sistemine döndü. 75 LVL ve sonrasında düşmeye başladı. Kimse kervan çekmemeye başladı felan. Oyunun içine ettiler. Üzgünüm, üzgünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…