Black Desert uzun vadede oynanır mı?

341720

Hectopat
Merhaba arkadaşlar dün Black Desert Online oyununa başladım. Fakat kafama takılan bir şey var. Şu an 30.seviyeye geldim ve sürekli oradan oraya koşturup birileriyle konuşma görevleri yapıyorum ve bu çok sıkıcı olmaya başladı. Bu daha ne zamana kadar böyle devam edecek? Ek olarak bu oyun uzun vadede oynanır mı oynayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin hocam valencia 1 dediğimiz görev serisi var oraya kadar yapip grind atmaya geçiyoruz yaklasik 400 görev falan 0'dan başlarsak.

Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin hocam valencia 1 dediğimiz görev serisi var oraya kadar yapip grind atmaya geçiyoruz yaklasik 400 görev falan 0'dan başlarsak.
Ah o eski valencia görevleri

Ah o eski valencia görevleri

Yok ben hocam duzeltilmis valencia 1 ve 2 vardi simdi sadece 1 var 2'yi kaldırmışlar ben sürekli valencia 1'e kadar yapip salıyorum gerisi usendiriyor.

Yok ben hocam duzeltilmis valencia 1 ve 2 vardi simdi sadece 1 var 2'yi kaldırmışlar ben sürekli valencia 1'e kadar yapip salıyorum gerisi usendiriyor.
Hiç çölde kürek ile sandık aradınız mı

Yaklaşık 15 küsür bin saatlik bir oyun sürem mevcut ve hala yapmam gereken çok fazla şey mevcut. Oyun yapılacak şey konusunda sana asla boşluk vermiyor ve sürekli bir şeyler ile oyalamanın yolunu buluyor. Eğer "grind" odaklı oyunlardan zevk alıyorsan kesinlikle devam etmeni öneririm.

Dipnot= Oyunun tek olayı grind.

Vallahi hocam valencia 1'den sonda boş geliyor bana.
Öyle tabii ama daha öncesinde hiç yapmadıysan, en azından bir karakterin ile bütün görevleri tamamlamanı öneririm. Bazı görevlerde belli başlı görevleri tamamlamış olmanı isteyebiliyor oyun senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…