E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 30 Temmuz 2023 #11 STR4NGE dedi: Para yatırmıyorsan çok vakit ayırman gerekiyor. Lost Ark'ı da 563 saat oynadıktan sonra benzer sebeplerden bıraktım. En son 7 Temmuz 2022'de girmişim Genişletmek için tıkla... Hocam Black Desert'e başladimda direk hikaye gibi ilerliyor direk Online oynama yok mu?
STR4NGE dedi: Para yatırmıyorsan çok vakit ayırman gerekiyor. Lost Ark'ı da 563 saat oynadıktan sonra benzer sebeplerden bıraktım. En son 7 Temmuz 2022'de girmişim Genişletmek için tıkla... Hocam Black Desert'e başladimda direk hikaye gibi ilerliyor direk Online oynama yok mu?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 2 Ağustos 2023 #12 emirhannk dedi: Hocam Black Desert'e başladim da direk hikaye gibi ilerliyor direk Online oynama yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben uzun zaman önce bıraktığım için en son ne oldu bilmiyorum. Güncellemelerle hikayesi genişlemiş olabilir. Hikaye görevlerini tamamlayınca online moda geçiş yapıyorsun.
emirhannk dedi: Hocam Black Desert'e başladim da direk hikaye gibi ilerliyor direk Online oynama yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben uzun zaman önce bıraktığım için en son ne oldu bilmiyorum. Güncellemelerle hikayesi genişlemiş olabilir. Hikaye görevlerini tamamlayınca online moda geçiş yapıyorsun.