Hayatımda hiç MMORPG oynamadım ama çok ilgimi çekiyor. Oyuna girip kara ruhun verdiği sıkıcı görevleri yapmak dışında bir şey bilmiyorum bu oyunda amaç ne arkadaşlar? Hiç insanlarla karşılaşamıyorum, gelişmem için ne yapmam lazım? Bazen oyunu günlerce açık tutan arkadaşlarım var onların amacı ne? Bana sıfırdan oyunu anlatabilecek var mı hangi tuşa bassam farklı bir şey açılıyor çok karışık geldi.
Hocam oyunu 5 yıl oynamış biri olarak söylüyorum ne yaparsanız yapın oyunun sonu yok gibi bir şey ve 2 ila 6 aylık emeğiniz 1 dk da çöp olabilir eğer oyunu belli bir miktar para de vermezseniz bir yerden sonra gelişme ihtimaliniz yok gibi bir şey.
Amaç kişiden kişiye değişir: PvP yapabilirsin katil olabilirsin Life skill le uğraşabilirsin kale savaşlarına katılabilirsin ( çok fazla kasar ) gvg yapabilirsin.
Tavsiyem ise oynamaman yönünde hem bağımlılık yapan hem sinir krizi geçirtebilen bir oyun.
Not: Gerçekten bir yerlere gelmek istersen günde 8-10 saat oynaman lazım.
Valla keşke bağımlılık yapsa diyorum çünkü en sevdiğim oyun türü ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum işte, neler yapabileceğimi.
Kara ruhun onlarca görevi var hepsini yapmalımıyım şimdi ?
Valla keşke bağımlılık yapsa diyorum çünkü en sevdiğim oyun türü ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum işte, neler yapabileceğimi.
Kara ruhun onlarca görevi var hepsini yapmalımıyım şimdi ?