Black Desert'ta amacımız ne?

Onur Haha Atan

Kilopat
Daha fazla  
Hayatımda hiç MMORPG oynamadım ama çok ilgimi çekiyor. Oyuna girip kara ruhun verdiği sıkıcı görevleri yapmak dışında bir şey bilmiyorum bu oyunda amaç ne arkadaşlar? Hiç insanlarla karşılaşamıyorum, gelişmem için ne yapmam lazım? Bazen oyunu günlerce açık tutan arkadaşlarım var onların amacı ne? Bana sıfırdan oyunu anlatabilecek var mı hangi tuşa bassam farklı bir şey açılıyor çok karışık geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür oyunlar genelde öyledir, biraz oynayın alışırsınız ve bağımlılık yapmaya başlar.

Oyunun başlarında çok sıkıcı kara ruhun verdiği ana görevleri yapmalısın oynadıkça neler yapabileceğini öğrenirsin.

Hocam oyunu 5 yıl oynamış biri olarak söylüyorum ne yaparsanız yapın oyunun sonu yok gibi bir şey ve 2 ila 6 aylık emeğiniz 1 dk da çöp olabilir eğer oyunu belli bir miktar para de vermezseniz bir yerden sonra gelişme ihtimaliniz yok gibi bir şey.
Amaç kişiden kişiye değişir: PvP yapabilirsin katil olabilirsin Life skill le uğraşabilirsin kale savaşlarına katılabilirsin ( çok fazla kasar ) gvg yapabilirsin.
Tavsiyem ise oynamaman yönünde hem bağımlılık yapan hem sinir krizi geçirtebilen bir oyun.
Not: Gerçekten bir yerlere gelmek istersen günde 8-10 saat oynaman lazım.

Valencia görevlerine kadar kasın ardından oyunda PvP ve PvE başlayacak bir klana girip klan savaşları veya kale savaşları atabilirsiniz.

Bu tür oyunlar genelde öyledir, biraz oynayın alışırsınız ve bağımlılık yapmaya başlar.
Valla keşke bağımlılık yapsa diyorum çünkü en sevdiğim oyun türü ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum işte, neler yapabileceğimi.
Kara ruhun onlarca görevi var hepsini yapmalımıyım şimdi ?

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-23_201357.png
    562,2 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğim gibi Valencia'ya kadar yapmanız yeterli kalanı keyif meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…