Steam Black Flag indirimde alınır mı?

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunu daha önce oynamadım şu anlık Unity, Syndicate, Valhalla, odsessy, var bende.
Remake çıkacakmis o yüzden kararsız kaldım. Sizce remake beklemeli miyim yoksa alayim mi?

Hâlâ gideri var alınır.

Daha geçen gün bitirdim. Edwards Kenway adlı uygulama sunucu kapandığı için çalışmıyor, mini oyunu oynayamayacaksın, ayrıca Multiplayer modunda oyuncu yok. Single playerı günümüzde bile gayet iyi, sıkılmadan 4-5 günde bitirdim.

En iyi AC oyunudur kendisi (her ne kadar assasinlik oyunundan çok korsan oyunu olsa da) kesinlikle alınır, grafikler hala taş gibi remakenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Oyunu daha önce oynamadım şu anlık Unity, Syndicate, Valhalla, odsessy, var bende.
Remake çıkacakmis o yüzden kararsız kaldım. Sizce remake beklemeli miyim yoksa alayim mi?
Almanızı öneririm. Şahsen ben aldım ve çok eğlendim. Özellikle gemi savaşları muazzam olduğunu söylemeliyim. Oyunun grafiklerinin ise gayet tatmin edici olduğunuda söyleyebilirim.
1742496733535.jpeg
1742496722879.jpeg

En iyi AC oyunudur kendisi (her ne kadar assasinlik oyunundan çok korsan oyunu olsa da) kesinlikle alınır, grafikler hala taş gibi remakenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Almanızı öneririm. Şahsen ben aldım ve çok eğlendim. Özellikle gemi savaşları muazzam olduğunu söylemeliyim. Oyunun grafiklerinin ise gayet tatmin edici olduğunu da söyleyebilirim.Eki Görüntüle 2450189Eki Görüntüle 2450188

Daha geçen gün bitirdim. Edwards kenway adlı uygulama sunucu kapandığı için çalışmıyor, mini oyunu oynayamayacaksın, ayrıca multiplayer modunda oyuncu yok. Single Player'ı günümüzde bile gayet iyi, sıkılmadan 4-5 günde bitirdim.

Hâlâ gideri var alınır.

Oyunun çok iyi olduğunu duydum demek istediğim remake gereksiz olsa dahi 2013 de çıktı. Yakında remake çıkacakmiş diye konuşuluyor bekleyip remake ile bitirmek mantıklı mı? Ayrıca remake ne zaman çıkar tahmini? Bir de oyunu şu an alsam dahi kişisel sebeplerden oynayacak zaman yok yani remake 2028 de filan çıkmayacaksa(önümüzdeki 1 veya 2 senede çıkacaksa bekleme taraftarıyım)

Oyunun çok iyi olduğunu duydum demek istediğim remake gereksiz olsa dahi 2013 de çıktı. Yakında remake çıkacakmiş diye Konuşuluyor bekleyip remake ile bitirmek Mantıklı mı? Ayrıca remake ne zaman çıkar Tahmini? Bir de oyunu şu an alsam dahi Kişisel sebeplerden oynayacak zaman yok Yani remake 2028 de filan çıkmayacaksa Bekleme fikrindeyim.
Remake çıksada ubisoft içine edecektir büyük ihtimalle o yüzden beklemeye gerek yok

Remake çıksada ubisoft içine edecektir büyük ihtimalle o yüzden beklemeye gerek yok
Bende böyle düşünüyorum. Üstelik yanlış hatırlamıyorsam Unreal Engine motoruyla beraber tekrar yapılacaktı. Muhtemelen işleri batıracaklar gibi görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı