E eryvz77 Kilopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 20 6 Ekim 2018 #1 PC toplayacağım. Paraları yavaş yavaş denkleştiriyorum ama dolar kuru sınırları zorluyor. Sizce 23 Kasımda Black Friday'ı beklemeli miyim yoksa bu hazır kasayı alıyım mı ? AMD RYZEN5 1600-MSI RX580 8GB-MSI B450M PRO-M2-XIGMATEK CAM KASA-CRUCIAL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2018
PC toplayacağım. Paraları yavaş yavaş denkleştiriyorum ama dolar kuru sınırları zorluyor. Sizce 23 Kasımda Black Friday'ı beklemeli miyim yoksa bu hazır kasayı alıyım mı ? AMD RYZEN5 1600-MSI RX580 8GB-MSI B450M PRO-M2-XIGMATEK CAM KASA-CRUCIAL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Ekim 2018 #2 23 Kasım'a kadar dolar 7 TL olabilir. Paranı dolar yapıp bekleyebilirsin. TL'de kalırsan zarar edersin.
23 Kasım'a kadar dolar 7 TL olabilir. Paranı dolar yapıp bekleyebilirsin. TL'de kalırsan zarar edersin.
ardaglr04 Hectopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 121 Makaleler 2 Yer Bornova ,İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2018 #3 Recep Baltaş dedi: 23 Kasım'a kadar dolar 7 TL olabilir. Paranı dolar yapıp bekleyebilirsin. TL'de kalırsan zarar edersin. Genişletmek için tıkla... Bu ülkede artık yapılan indirimlerin çok yüksek olacağını sanmıyorum. Ülke ve ekonomi çok büyük darbe aldın
Recep Baltaş dedi: 23 Kasım'a kadar dolar 7 TL olabilir. Paranı dolar yapıp bekleyebilirsin. TL'de kalırsan zarar edersin. Genişletmek için tıkla... Bu ülkede artık yapılan indirimlerin çok yüksek olacağını sanmıyorum. Ülke ve ekonomi çok büyük darbe aldın
H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 791 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 7 Ekim 2018 #4 Recep Baltaş dedi: 23 Kasım'a kadar dolar 7 TL olabilir. Paranı dolar yapıp bekleyebilirsin. TL'de kalırsan zarar edersin. Genişletmek için tıkla... Recep Bey, sizin tahmininize göre GTX 1050Tİ yurt dışından almaya çalışsak ne kadara denk gelir dolar olarak? Sadece tahmininizi soruyorum. Olmadı ikinci el olarak alacağım da.
Recep Baltaş dedi: 23 Kasım'a kadar dolar 7 TL olabilir. Paranı dolar yapıp bekleyebilirsin. TL'de kalırsan zarar edersin. Genişletmek için tıkla... Recep Bey, sizin tahmininize göre GTX 1050Tİ yurt dışından almaya çalışsak ne kadara denk gelir dolar olarak? Sadece tahmininizi soruyorum. Olmadı ikinci el olarak alacağım da.