Black Friday indirimi

zacc

Femtopat
Black Friday indirimleri bilgisayar kasalarında kaç indirim olur? Mesela 5.000 lira bir bilgisayarda Black Friday günü kaç liralık bir indirim olur?

Olay bu arkadaşta bitiyor ne yazık ki. Pek bir beklentim yok açıkçası ne 11.11 indiriminden ne de Black Friday den.

135235235235.png

Kasım ayının sonuna doğru. Genel olarak kasım ayında birçok firma kendine göre isimler koyup yapıyor bu indirimleri de çoğunluğu hikaye oluyor.
Peki sizce şu laptopta indirim olur mu? Alayım mı direkt dolar da artıp duruyor. Beklesem mi acaba?

Peki sizce şu laptopta indirim olur mu? Alayım mı direkt dolar da artıp duruyor. Beklesem mi acaba?

Bir ay önce 5000 liraya toplamadığım sistemi şu an 5500 liraya toplayamıyorum. Ekonomist değilim ama bugun TCMB faiz artırımı bile pek bir işe yaramadı. Doların düşeceğini de ürünün pek bir indirime gireceğini de şahsen düşünmüyorum.

Geçen ay 480TL almadığım ana kartı şuanda 550 Tl alamıyorum. İlerde indirim olabilir beklemeliyim demek için fiyatların sabit kalması gerekir. Yoksa bir anlamı yok aynı hesaba belki daha pahalıya gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı