Black Friday nedir?

Akkuşlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bir indirim fırsatı, ben bunu nereden takip edebilirim ve ismi neden Black Friday? Bilgisi olan biri açıklarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bir indirim fırsatı, ben bunu nereden takip edebilirim ve ismi neden Black Friday? Bilgisi olan biri açıklarsa sevinirim.

Cuma günü indirim yapıyorlar (!) Fakat indirim olmuyor. Son 1 gün her şeyin fiyatını yükseltip geri aynı fiyata indiriyorlar.

"Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Vikipedi
Tarih: 27 Kasım 2020 Cuma"

Mesela X kartını alacaksınız. Fiyatı 2700TL. Kara Cuma olunca zam geliyor 3400 oluyor sonra 2700' e düşüyor indirimle. Siz de ''AA indirim'' diyorsunuz. Ve gelsin paralar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gecen sene mi yoksa ondan önceki sene mi tam hatırlamıyorum fakat televizyon alma aşamasındaydım ve Kara Cuma'dan 2 hafta öncesine kadar her gün 3 - 4 kere televizyonun sayfasına girip fiyatını kontrol ediyordum. Neyse 2 hafta boyunca televizyon hep 4499 TL civarı kaldı, ben de kendi kendime dedim "4499 TL şimdi bir de Kara Cuma indirimleriyle bu televizyon 4000 TL olur demiştim". Kara Cuma indirimleri geldi bir de ne göreyim 4499 TL'lik televizyon olmuş 5000 TL :D Ardından sinirlenip almadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı