Xaxvo Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 694 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Personeli Profil Kapağı 1524839735 21 Eylül 2018 #1 FearlyGhost dedi: Hocam şu Black Friday muhabbeti nedir? Herkes yazıyor da ben anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hristiyan kesimin noeli kutlamak amacıyla bir çok mağazada indirime gitmesi olayı hocam. Tabii ki bu indirimler bizim içinde çok iyi oluyor.
FearlyGhost dedi: Hocam şu Black Friday muhabbeti nedir? Herkes yazıyor da ben anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hristiyan kesimin noeli kutlamak amacıyla bir çok mağazada indirime gitmesi olayı hocam. Tabii ki bu indirimler bizim içinde çok iyi oluyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Eylül 2018 #2 Xaxvo dedi: Hristiyan kesimin noeli kutlamak amacıyla bir çok mağazada indirime gitmesi olayı hocam. Genişletmek için tıkla... Black Friday ile Noel'in bir ilintisi yok. Ha bizdeki bazıları kutsal cuma günümüze saldırıyorlar diye yeri göğü inletiyor ki onunla da uzaktan yakından alakası yok.
Xaxvo dedi: Hristiyan kesimin noeli kutlamak amacıyla bir çok mağazada indirime gitmesi olayı hocam. Genişletmek için tıkla... Black Friday ile Noel'in bir ilintisi yok. Ha bizdeki bazıları kutsal cuma günümüze saldırıyorlar diye yeri göğü inletiyor ki onunla da uzaktan yakından alakası yok.