Alınabilir fakat referans modellerden uzak durun. Hafızam beni yanıltmıyor ise RTX 2070 ayarında bir kart diye hatırlıyorum, fiyat kıyaslaması yapın, hangisi bütçenize uyarsa alın.
3500TL'e düşerse Gaming Z RTX 2070 almanızı öneririm. Bunun dışında 3500TL ve aşağısına Nitro+ vey STRIX RX 5700 XT bulursanır bence daha mantıklı seçim olur.
RTX 2070'den daha performanslı RTX 2070 ve RTX 2070 Super arası bir performansı var. Tavsiye ederim. Ben Sapphire Pulse modelini kullanıyorum sıcaklık yükte 65 dereceyi geçmiyor.
Güzel kardeşim sen RTX 2060 Super almışsın RX 5700 XT içinde kalmış demek ki her konuda bu ekran kartını karalıyorsun. Her konuda denk geliyorum sana RX 5700 XT hakkında bilmeden yorumlar yapıyorsun. Ben kullanıyorum sıkıntısız senin kullanmadan yorumlar yapman saçma.
Referans 5700xt modelini kullaniyorum ses takintin yoksa %60 fanda 74-77 derece arasi calisiyor, performansi harika.
Ses sikintin varsa RedDevil ilk olaran ikinci olarak Sapphire Nitro modeli oneriliyor.
Benim gorusumu soracak olursan 2551 TL karsiliginda aldim referans Sapphire modelini pisman degilim memnunum.