F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #1 Elimdeki 2 ürün vardı onları sattım ve şu an 315 lira var. Eğer buds 550 civarına düşerse bana maliyeti 235 lira olacak. Sizce değer mi? Ne dersiniz?
Elimdeki 2 ürün vardı onları sattım ve şu an 315 lira var. Eğer buds 550 civarına düşerse bana maliyeti 235 lira olacak. Sizce değer mi? Ne dersiniz?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 21 Kasım 2019 #2 Fatih_42 dedi: Elimdeki 2 ürün vardı onları sattım ve şu an 315 lira var. Eğer buds 550 civarına düşerse bana maliyeti 235 lira olacak. Sizce değer mi? Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Değmez. Karşılaştırmayı izleyebilirsin. Ses kalitesini adam güzel bir cihazla bize aktarmayı başarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fatih_42 dedi: Elimdeki 2 ürün vardı onları sattım ve şu an 315 lira var. Eğer buds 550 civarına düşerse bana maliyeti 235 lira olacak. Sizce değer mi? Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Değmez. Karşılaştırmayı izleyebilirsin. Ses kalitesini adam güzel bir cihazla bize aktarmayı başarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Kasım 2019 #3 zahidbolat dedi: Değmez. Karşılaştırmayı izleyebilirsin. Ses kalitesini adam güzel bir cihazla bize aktarmayı başarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 800 TL'lik ürün ile 1400TL'lik ürün arasında o kadar da fark olur. F/P olarak galaxy buds gayet güzel bir kulaklık.
zahidbolat dedi: Değmez. Karşılaştırmayı izleyebilirsin. Ses kalitesini adam güzel bir cihazla bize aktarmayı başarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 800 TL'lik ürün ile 1400TL'lik ürün arasında o kadar da fark olur. F/P olarak galaxy buds gayet güzel bir kulaklık.
F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2019 #4 zahidbolat dedi: Değmez. Karşılaştırmayı izleyebilirsin. Ses kalitesini adam güzel bir cihazla bize aktarmayı başarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı fazla yanlız. Ayrıca Airpords dışarıya fazla ses veriyor diye duydum. The Anorak dedi: 800 TL'lik ürün ile 1400TL'lik ürün arasında o kadar da fark olur. F/P olarak galaxy buds gayet güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musun ?
zahidbolat dedi: Değmez. Karşılaştırmayı izleyebilirsin. Ses kalitesini adam güzel bir cihazla bize aktarmayı başarıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı fazla yanlız. Ayrıca Airpords dışarıya fazla ses veriyor diye duydum. The Anorak dedi: 800 TL'lik ürün ile 1400TL'lik ürün arasında o kadar da fark olur. F/P olarak galaxy buds gayet güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musun ?