Black Friday'i beklemek mantıklı mı?

Onur C.

Hectopat
Daha fazla  
Malum virüs ile mücadeledeyiz. Bir ürün almak için Black Friday indirimlerini beklemek mantıklı mı gerek stok gerek fiyatlar açısından?

Hocam beklemenin pek anlamı yok 5Klık ürün 7K çıkıp 5.5k oluyor çok çok nadir indirim oluyor o da zor.

Hocam beklemenin pek anlamı yok 5Klık ürün 7K çıkıp 5.5k oluyor çok çok nadir indirim oluyor o da zor.
Klavye almayı düşünüyordum aslında. Bazı arkadaşlarım da ürün almayı düşünüyorlar hem onlar adına hem de kendim adına konu açayım istedim :/.

Bekleyecekseniz iyi takip etmeniz lazım. Mesela 20 stok ekran kartı geliyor, siteye aynı anda 1000 kişi giriyor bunlardan sadece 20'si alabiliyor o da kasa kasa ödeme ekranını bin bir zahmet ile geçerek.

Yani bekleyip de stokları da kaçırırsanız üzülürsünüz. Ben iyi takip ederim, yapıştırırım derseniz bekleyin.

Uzun süredir takip ediyorum ama alacağım ürün bir türlü indirime girmedi. Dolar da artıyor bir yandan, ne yapsam bilemiyorum valla.

10-15 tane firma var hepsine bakıyor musun? Kara Cuma'yı konuşacaksak beklediğin model direk girmeyebilir benzer başka marka veya model girebilir. Kesin o girecek diye bir şey de yok.

10-15 tane firma var hepsine bakıyor musun? Kara Cuma'yı konuşacaksak beklediğin model direk girmeyebilir benzer başka marka veya model girebilir. Kesin o girecek diye bir şey de yok.
Bakıyorum hocam hayırlısı artık. Yakalarsak alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…