Steam Black Mesa, 86 TL

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Black Mesa, Steam'de %80 indirim alarak 429 > 86 TL düştü! Teklifin geçerlilik süresi: 21 Ağustos.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Black Mesa, Steam'de %80 indirim alarak 429 > 86 TL düştü! Teklifin geçerlilik süresi: 21 Ağustos.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel oyun. Half Life 1 ile hikaye olarak birebir aynı mı bilmiyorum. Ancak baya keyifli. Geçen haftalarda oynadım. Online modu var o da sarıyor baya.

Güzel oyun. Half Life 1 ile hikaye olarak birebir aynı mı bilmiyorum. Ancak baya keyifli. Geçen haftalarda oynadım. Online modu var o da sarıyor baya.
Dünyada geçen bölümler neredeyse birebir aynılar. Xen dünyası kısımlarıda komple farklı, temelinde aynı gibiler ama komple değiştirmişler çoğu kısmı.
Half Life 1'de zaten Xen 1, 2 saat anca sürüyordu.

Half Life 1 dışında ekstra olarak ekledikleri şeyler de vardı sanırım. Online modu nasıl?
Online modunda sanırım farklı modlar var ondan emin değilim çünkü farklı sunucular vardı ve ben birine giriyordum sadece. Onda da deathmatch şekli oynuyorsun, oyundaki silahların spawn olduğu yerler var. Ya oradan alıp çatışıyorsun ya da ölenlerin üstünden alabiliyosun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı