Z ZWG Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 RAM Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz XPG GAMMIX D30 Ram (AX4U320038G16-SR30) Ekran kartı RTX GALAX 2060 6GB Anakart Asrock B450M-HDV R4.0 İşlemci AMD Ryzen™ 5 3500X 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 6 Black Mesa'yı Steam'den açmaya çalıştığımda açılmıyor. Herhangi bir hata da almıyorum, açılıyor gibi gözüküp tekrar kapanıyor. Birkaç konuyu inceledim fakat çözümü bulamadım, veya anlamadım.
Black Mesa'yı Steam'den açmaya çalıştığımda açılmıyor. Herhangi bir hata da almıyorum, açılıyor gibi gözüküp tekrar kapanıyor. Birkaç konuyu inceledim fakat çözümü bulamadım, veya anlamadım.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.404 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 @Kullanıcı311 bilir belki. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 ZWG dedi: Black Mesa'yı Steam'den açmaya çalıştığımda açılmıyor. Herhangi bir hata da almıyorum, açılıyor gibi gözüküp tekrar kapanıyor. Birkaç konuyu inceledim fakat çözümü bulamadım, veya anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunu sil, yeniden kur. Artı 0 Eksi
ZWG dedi: Black Mesa'yı Steam'den açmaya çalıştığımda açılmıyor. Herhangi bir hata da almıyorum, açılıyor gibi gözüküp tekrar kapanıyor. Birkaç konuyu inceledim fakat çözümü bulamadım, veya anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunu sil, yeniden kur.
adem6767 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 349 Çözümler 2 18 Şubat 2024 #4 Oyun dosyalarının doğruluğunu doğrulayın. Grafik sürücülerinizi güncelleyin. Black Mesa'yı kaldırıp yeniden yükleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarının doğruluğunu doğrulayın. Grafik sürücülerinizi güncelleyin. Black Mesa'yı kaldırıp yeniden yükleyin.
KS KS Z ZWG Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #5 Kullanıcı311 dedi: Oyunu sil, yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Aslında bunu denemiştim, fakat yine de bir daha deneyeceğim daha sağlıklı bir ilerleyiş için. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Oyunu sil, yeniden kur. Genişletmek için tıkla... Aslında bunu denemiştim, fakat yine de bir daha deneyeceğim daha sağlıklı bir ilerleyiş için.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #6 ZWG dedi: Aslında bunu denemiştim, fakat yine de bir daha deneyeceğim daha sağlıklı bir ilerleyiş için. Genişletmek için tıkla... GPU Driver'ın güncel mi? Artı 0 Eksi
ZWG dedi: Aslında bunu denemiştim, fakat yine de bir daha deneyeceğim daha sağlıklı bir ilerleyiş için. Genişletmek için tıkla... GPU Driver'ın güncel mi?
KS KS Z ZWG Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #7 adem6767 dedi: Oyun dosyalarının doğruluğunu doğrulayın. Grafik sürücülerinizi güncelleyin. Black Mesa'yı kaldırıp yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaldırıp tekrar yükledim. Driver Booster üzerinden güncel olmayan sürücüleri güncelledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Hala açılmıyor. @Kullanıcı311 Artı 0 Eksi
adem6767 dedi: Oyun dosyalarının doğruluğunu doğrulayın. Grafik sürücülerinizi güncelleyin. Black Mesa'yı kaldırıp yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaldırıp tekrar yükledim. Driver Booster üzerinden güncel olmayan sürücüleri güncelledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Hala açılmıyor. @Kullanıcı311
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.404 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #8 ZWG dedi: Oyunu kaldırıp tekrar yükledim. Driver Booster üzerinden güncel olmayan sürücüleri güncelledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Hala açılmıyor. @Kullanıcı311 Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullanmayın normal bir şekilde GPU sürücünüzü indirin. Artı 0 Eksi
ZWG dedi: Oyunu kaldırıp tekrar yükledim. Driver Booster üzerinden güncel olmayan sürücüleri güncelledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Hala açılmıyor. @Kullanıcı311 Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullanmayın normal bir şekilde GPU sürücünüzü indirin.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #9 ZWG dedi: Oyunu kaldırıp tekrar yükledim. Driver Booster üzerinden güncel olmayan sürücüleri güncelledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Hala açılmıyor. @Kullanıcı311 Genişletmek için tıkla... Hayır, neden Driver Booster kullandın? Manuel olarak kur Driver'ı. Artı 0 Eksi
ZWG dedi: Oyunu kaldırıp tekrar yükledim. Driver Booster üzerinden güncel olmayan sürücüleri güncelledim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Hala açılmıyor. @Kullanıcı311 Genişletmek için tıkla... Hayır, neden Driver Booster kullandın? Manuel olarak kur Driver'ı.
KS KS Z ZWG Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #10 Burak5415 dedi: Driver Booster kullanmayın normal bir şekilde GPU sürücünüzü indirin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı311 dedi: Hayır, neden Driver Booster kullandın? Manuel olarak kur Driver'ı. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi üzerinden ekran kartı driverını güncelledim şu an, hala açılmıyor. Artı 0 Eksi
Burak5415 dedi: Driver Booster kullanmayın normal bir şekilde GPU sürücünüzü indirin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı311 dedi: Hayır, neden Driver Booster kullandın? Manuel olarak kur Driver'ı. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi üzerinden ekran kartı driverını güncelledim şu an, hala açılmıyor.