Black Mesa açılmıyor

porwix

Centipat
Daha fazla  
Black Mesa'ya çift tıklıyorum hiçbir şey gelmiyor. Görev yöneticisine bms(32 Bit) geliyor sonra hemen gidiyor.

Denediklerim:

Uyumluluk modunu Windows 7 yapmak.
Yönetici olarak çalıştırmak.
DirectX kurup denemek.

DirectX kurduktan sonra crowbar collective yazısı geldi. Bir süre bekledim ve kapandı.

Sistemin nedir?

Acaba HP 250 G3 serisi bir dizüstüyse elindeki ekran kartın Nvidia M820'mi? Ekran kartı sürücülerini gözden geçirip dene.

Hocam Toshiba bir laptopum var ekran kartı AMD Radeon R7 M260 ama sürücüsünü kurunca siyah ekranda kaldığı için kullanmıyorum.

Hocam Toshiba bir laptopum var ekran kartı AMD Radeon R7 M260 ama sürücüsünü kurunca siyah ekranda kaldığı için kullanmıyorum.
Hangi sürücüsünü hangi işletim sisteminde kuruyorsan, bir veya birkaç önceki sürücüyü deneyebilirsin veya toshiba'nın kendi standart sürücüsünü, tabi standart sürücü 2014-15 yıllarına ait. Son sürücü 2022'de ve 21'de görünüyor. Black Mesa 15-20 arası güncellendi, senin Steam ise yani korsan/kırık/crack değil ise, 2020'deki uygun sürücüyü denemen oldukça basit bir mantık ve çözüm olabilir.

Hocam eski sürücüleri de denemiştim yine deneyeyim olursa dönüş yaparım.

Yok hocam sürücüler yine aynı bilgisayarda siyah ekran veriyor. Ekran kartını devre dışı bırakmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…